Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Player Series P Bass PF 3-Tone Sunburst

Fender Player Series P Bass PF 3-Tone Sunburst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Player Series P Bass PF 3-Tone Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Player Series P Bass PF 3-Tone Sunburst .

Detailní informace

Elektrická baskytara typu Precision z modelové řady Player Series. Tělo nástroje je vyrobeno z olše a lakované lesklým polyesterovým lakem. Šroubovaný krk vyrobený z javoru s menzurou délky 864 mm a radiusem 241 mm je osazen hmatníkem z dřeviny Pau Ferro s 20 pražci typu Medium Jumbo. O ladění a intonaci se stará sada otevřených mechanik v provedení chrome, nultý pražec s šířkou 41,3 mm ze syntetické kosti a kobylka 4-Saddle Standard. Po zapojení nástroje do komba se o zvuk postará snímač Player Series Split Single-Coil Precision Bass. Snímač s...e ovládá potenciometry Volume a Tone. Barevné provedení: 3-Color Sunburst Barva: Sunburst Počet pražců: 20 Konfigurace snímačů: S Povrchová úprava: Lesk Hmatník: Pau Ferro Krk: Javor Barva podle výrobce: 3-Tone Sunburst Snímače: 1x Fender Player Series Alnico 5 Split Single-Coil PB Země původu: Mexiko Preferovaná ruka: Pravá ruka Tělo: Olše Profil krku: Moderní C Rádius hmatníku: 9,5" Ladící mechanika: Standard Open-Gear Elektronika: Pasivní Typ: Precision Bass Série: Player Series Velikost pražců: Medium Jumbo Menzura (mm): 864.0 Šířka nultého pražce (mm): 41.3 Varianta: Pravá ruka Varianta: Pau Ferro Přední deska: Olše Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Počet strun: 4 Hardware: Nikl Hardware: Chróm

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978911042.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje Fender, Strunné nástroje Fender, Kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Sunburst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 540,- Kč
Detail
257,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Player Series P Bass PF 3-Tone Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Player Series P Bass PF 3-Tone Sunburst
Právě si prohlížíte...

20390,- Kč