Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Player Series Jaguar PF Shell Pink Shell Pink

Fender Player Series Jaguar PF Shell Pink Shell Pink

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Player Series Jaguar PF Shell Pink Shell Pink z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Player Series Jaguar PF Shell Pink Shell Pink .

Detailní informace

Elektrická kytara typu Jaguar z modelové řady Player Series. Tělo nástroje je vyrobeno z olše a lakováno lesklým polyesterovým lakem. Šroubovaný krk vyrobený z javoru s menzurou délky 610 mm a radiusem 241 mm je osazen hmatníkem z dřeviny Pau Ferro s 22 pražci typu Medium Jumbo. O ladění a intonaci se stará sada uzavřených mechanik v provedení chromu, nultý pražec o šířce 42 mm ze syntetické kosti a kobylka... 6-Saddle Vintage-Style Adjustable with “Floating” Tremolo Tailpiece. Po zapojení nástroje do komba se o zvuk postará dvojice snímačů Player Series Humbucker a Single-Coil v konfiguraci HS. Snímače se ovládají pomocí přepínače se 3 polohami a potenciometry Master Volume a Master Tone. Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Jaguar Tělo: Olše Krk: Javor Hmatník: Pau Ferro Barva: Růžová Konfigurace snímačů: HS Počet strun: 6 Počet pražců: 22 Série: Player Series Menzura (mm): 610.0 Povrchová úprava: Lesk Profil krku: Moderní C Rádius hmatníku: 9,5" Velikost pražců: Medium Jumbo Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Přepínač: 3 - polohový Kobylka/tremolo: Single-Locking Tremolo Hardware: Chróm Hardware: Nikl Ladící mechanika: Standard Cast/Sealed Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Barva podle výrobce: Shell Pink Země původu: Mexiko Snímače: Pasivní

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978255016.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje Fender, Strunné nástroje Fender, Kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 019,- Kč
4 863,- Kč
Detail
6 399,- Kč
Detail
3 159,- Kč
2 966,- Kč
Detail
9 339,- Kč
8 909,- Kč
Detail
2 049,- Kč
1 929,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Player Series Jaguar PF Shell Pink Shell Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Player Series Jaguar PF Shell Pink Shell Pink
Právě si prohlížíte...

19490,- Kč