Fender MIJ Offset Telecaster MN Fiesta Red

Fender MIJ Offset Telecaster MN Fiesta Red
29 490 29 190 1474
29 490,- Kč

Původní cena: 29 190,- Kč


Hodnocení:


Fender MIJ Offset Telecaster MN Fiesta Red z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender MIJ Offset Telecaster MN Fiesta Red .

Detailní informace

Série asymetrických Telecasterů Made in Japan je založena na myšlence, která vznikla v Custom Shopu kolem roku 2008 a byla realizována v roce 2021 s řadou Made in Japan, která se může pochlubit vysokou kvalitou a zároveň dostupným cenovým rozpětím. Toto je limitovaný produkt. Na asymetrické tělo se snadno hraje i v sedě a tělo z olše nebo jasanu má lesklou povrchovou úpravu. Vybavena javorovým krkem ve tvaru "U" s rádiusem 9,5"..., 21 úzkými vysokými pražci, kobylkou ve stylu vintage a single snímači podobným běžnému Telecasteru. Je to nástroj, se kterým můžete zažít tón a pocit Fender i design, který není v klasickém stylu. Gigbag v balení. Kobylka/tremolo : 3-Saddle Vintage Style Tele with Threaded Steel Saddles Země původu : Japonsko Menzura (mm) : 648.0 Typ : Paranormal Offset Telecaster Ovládací knoflíky : Knurled Dome Pickguard : 1-Ply Eggshell Barva : Červená Snímače : Pasivní Počet strun : 6 Šířka nultého pražce (mm) : 42.0 Preferovaná ruka : Pravá ruka Tloušťka : 009" / 042" Velikost pražců : Narrow Tall Povrchová úprava krku : Gloss Urethane Povrchová úprava : Gloss Urethane Tělo : Jasan Hardware : Chróm Rádius hmatníku : 9,5" Profil krku : U Počet pražců : 21 Hardware : Nikl Krk : Javor Hmatník : Javor Struny : Poniklovaná ocel Konfigurace snímačů : SS Balení obsahuje : Přenosné pouzdro Pouzdro/kufr v ceně : Pouzdro Ovládání : Tónová clona Ladící mechanika : Vintage-Style Ovládání : Hlasitost Barva podle výrobce : Fiesta Red Úchyt na pás : Standard Kobylkový snímač : Vintage-Style Single-Coil Tele Snímač u krku : Vintage-Style Single-Coil Tele Nultý pražec : Kost Vykládání hmatníku : Black Dot Přepínač : 3 - polohový Konstrukce : Šroubovaný krk

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978692514.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje Fender, Strunné nástroje Fender, Kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 234,- Kč
Detail
8 690,- Kč
8 469,- Kč
Detail
18 619,- Kč
17 890,- Kč
Detail
4 065,- Kč
Detail
632,- Kč
559,- Kč
Detail
574,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender MIJ Offset Telecaster MN Fiesta Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender MIJ Offset Telecaster MN Fiesta Red
Právě si prohlížíte...

29490,- Kč