Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender FA-15 Černá

Fender FA-15 Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender FA-15 Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender FA-15 Černá .

Detailní informace

Tato akustická kytara s tříčtvrteční velikostí, osazena ocelovými strunami poskytuje vzhled a hratelnost prémiové kytary - za přijatelnou cenu. Tato akustika se může pochlubit kvalitní laminátovou konstrukcí a vylepšenými zadními a bočními stranami. Je stejně muzikální jako robustní. Tato krásná kytara menšího vzrůstu je vyrobena ze sapele a vrchní deska je z agathis. Akordy předvád&iac...ute; s propracovanou tonalitou. Preferovaná ruka: Pravá ruka Počet strun: 6 Země původu: Indonésie Typ: Dreadnought Velikost: 3/4 Výřez (cutaway): Ne Barva: Černá Povrchová úprava: Gloss Polyester Přední deska: Nato Zadní deska a luby: Mahagon Sapeli Profil krku: C Povrchová úprava krku: Gloss Urethane Hmatník: Ořech Krk: Nato Rádius hmatníku: 11,81" Počet pražců: 18 Velikost pražců: Vintage Tall Hardware: Chróm Ladící mechanika: Die Cast Kobylka/tremolo: Ořech Menzura (mm): 592.0 Šířka nultého pražce (mm): 35.0 Struny: Fender Dura-Tone 880L Coated 80/20 Tloušťka: 012" / 052" Nultý pražec: Syntetická kost Pouzdro/kufr v ceně: Pouzdro Pickguard: Ne Vykládání hmatníku: White Dot Barva podle výrobce: Černá Balení obsahuje: Přenosné pouzdro Konstrukce: Vrstvená Úroveň dovedností: Začátečník

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978693405.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje Fender, Strunné nástroje Fender, Kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 3/4
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 269,- Kč
3 104,- Kč
Detail
1 589,- Kč
1 550,- Kč
Detail
13 389,- Kč
12 790,- Kč
Detail
404,- Kč
Detail
1 319,- Kč
1 292,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender FA-15 Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender FA-15 Černá
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč