Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Billie Eilish WN Koncertní ukulele Černá

Fender Billie Eilish WN Koncertní ukulele Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Billie Eilish WN Koncertní ukulele Černá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Billie Eilish WN Koncertní ukulele Černá .

Detailní informace

Hned, jak vtrhla na scénu svým singlem z roku 2015 "Ocean Eyes", bylo jasné, že s Billie Eilish je síla, se kterou je třeba počítat. Od těch dob se prosadila jako nový druh ikony popkultury, přičemž módní a hudební průmysl zaútočila na své vlastní poměry. Billie-in meteorický výstup na popovou hvězdu začal s ukulele, prvním nástrojem, na který se naučila hrát. Její Signature Ukulele, navržené ve spolupráci s Billie Eilish, je nástrojem připraveným na pódium, který ztělesňuje odvážný nezaměnitelný styl Billie. Toto koncertní ukulele je postaveno... na vrchní, zadní a boční straně sapele, s matným černým povrchem se symbolem Billie "blohsh ™". Obsahuje také předzesilovač Fishman Kula pro ty, kteří se chtějí zapojit. Ať už jste zkušený hudebník nebo si chcete vzít svůj první nástroj, jedna věc je pravda: na ukulele můžete hrát na čemkoliv. Série: Artist Země původu: Indonésie Barva: Černá Zadní deska a luby: Mahagon Sapeli Přední deska: Mahagon Sapeli Povrchová úprava: Satin Velikost: Koncert Interpret / Téma: Billie Eilish Preferovaná ruka: Pravá ruka Počet strun: 4 Typ: Koncertní ukulele Krk: Nato Povrchová úprava krku: Satin Urethane Menzura (mm): 381.0 Hmatník: Ořech Počet pražců: 16 Nultý pražec: Kost Šířka nultého pražce (mm): 35.0 Struny: Aquila Nylgut Concert Ladící mechanika: Sealed Nickel Hardware: Nikl Kobylka/tremolo: Walnut Pull-Through Elektronika: Fishman Kula Integrovaná ladička: Ano Vykládání hmatníku: White Dot Podpis umělce: Billie Eilish Varianta: Koncertní ukulele Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Pouzdro/kufr v ceně: Ne Výřez (cutaway): Ne Balení obsahuje: Ukulele : 20210203.0 : 20210204.0 Barva podle výrobce: Černá : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978514106.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje Fender, Strunné nástroje Fender, Kytary Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Concert
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 629,- Kč
5 279,- Kč
Detail
1 290,- Kč
Detail

Fender Pasadena Woven Strap Red Snowflake

White Red / Jacquard Polyester Woven / Fender
448,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Billie Eilish WN Koncertní ukulele Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Billie Eilish WN Koncertní ukulele Černá
Právě si prohlížíte...

6090,- Kč