Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ESP LTD NERGAL-6 Black Satin

ESP LTD NERGAL-6 Black Satin

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ESP LTD NERGAL-6 Black Satin z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ESP LTD NERGAL-6 Black Satin .

Detailní informace

Nová kytara LTD Signature Series společnosti Nergal je více než na první pohled. Jedná se o klasický tvar výřezu ESP Eclipse s mahagonovým tělem a třídílným mahagonovým krkem v měřítku 24,75 ”, který je zakončen černým saténem s černou vazbou na těle, krku a vřeteníku a černým hardwarem. Nergal-6 má také ebenový hmatník s bočními značkami ve tmě a logo Behemoth „Trinity“ na 12. pražci. Zvuk Nergal-6 je poháněn dvojicí snímačů Fishman Fluence Modern Humbucker. Pomocí tónu push-pull tónů získáte přístup ke dvěma různým hlasům snímačů. Zatlačením ...na tón „Modern Active“ nebo zatažením na „Modern Passive Attack“. Počet pražců: 24 Barva: Černá Země původu: Jižní Korea Preferovaná ruka: Pravá ruka Přepínač: 3 - polohový Kobylka/tremolo: Tune-o-Matic Ladící mechanika: LTD Locking Hardware: Černá Konfigurace snímačů: HH Hmatník: Eben macasar Barva podle výrobce: Black Satin Krk: Mahagon Profil krku: Thin U Povrchová úprava: Lesk Tělo: Mahagon Rádius hmatníku: 13,75" Struny: D'Addario XL110 Menzura (mm): 629.0 Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Ovládání: Tone (Push/Pull) Počet strun: 6 Typ: Singlecut Nultý pražec: Molded Pouzdro/kufr v ceně: Ano Balení obsahuje: Kufr Konstrukce: Set-Through Kobylkový snímač: Fishman Fluence Modern Humbucker Ceramic Snímač u krku: Fishman Fluence Modern Humbucker Alnico Výztuha krku: Dual Action Ovládání: Hlasitost Interpret / Téma: Behemoth Snímače: Aktivní

Produkt je výrobek značky Esp Ltd ,distribuovaný s EAN kódem 0799493261493.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Esp Ltd, Hobby, hudba a výtvarné umění Esp Ltd, Hudební nástroje Esp Ltd, Strunné nástroje Esp Ltd, Kytary Esp Ltd.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 490,- Kč
13 690,- Kč
Detail
12 589,- Kč
12 390,- Kč
Detail

Cascha CGC 200 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cascha
3 872,- Kč
3 329,- Kč
Detail
16 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ESP LTD NERGAL-6 Black Satin a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Esp Ltd a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Esp Ltd najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ESP LTD NERGAL-6 Black Satin
Právě si prohlížíte...

37590,- Kč