Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epiphone SG Prophecy Red Tiger Aged Gloss

Epiphone SG Prophecy Red Tiger Aged Gloss

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epiphone SG Prophecy Red Tiger Aged Gloss z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Epiphone SG Prophecy Red Tiger Aged Gloss .

Detailní informace

Epiphone Prophecy SG přináší vysoce výkonné funkce do klasického designu SG ™, což z něj činí vynikající volbu pro dnešních progresivních kytaristů. Mahagonové tělo má 1/2 "javorový top s krásnou AAA flamed maple dyhou spolu s tenčí povrchovou úpravou Aged Vintage Gloss. Asymetrický mahagonový krk SlimTaper ™ je vybaven hmatníkem z ebenu s 24 jumbo pražci, blokovými a trojúh...elníkovými perloid / abalon inlay s abalonem vybraným na doplnění barvy těla, ladícími mechanikami Grover® Locking Rotomatic® z broušeného niklu a černým nultým pražcem Graph Tech® NuBone®. Epiphone Prophecy SG se dodává s hardwarem z broušeného niklu a je vybaven dvojicí patentovaných Fishman Fluence® snímačů se třemi možnostmi zvuku, které se ovládají pomocí push / pull potenciometrů tone a volume. Vysoký gain, moderní aktivní humbucker™ s vysokým výkonem, když jsou oba potenciometry zatlačené, klasický humbucker se stylem "Patent Applied For" po vytažení tone potenciometru, a třpytivé, optimalizované tóny single-coil po vytažení volume potenciometru. K dispozici je volitelné hard-shell pouzdro, pouzdro épil ™ a prémiový gigbag. Barva podle výrobce : Red Tiger Aged Gloss Přední deska : Flame Maple Veneer Vykládání hmatníku : Block and Triangle Šířka nultého pražce (mm) : 43.0 Hmatník : Eben Preferovaná ruka : Pravá ruka Snímač u krku : Fishman Fluence Proprietary Kobylkový snímač : Fishman Fluence Proprietary Velikost pražců : Jumbo Typ : SG Ovládání : Hlasitost (Push / Pull) Ladící mechanika : Grover Locking Rotomatic Ovládání : Tone (Push/Pull) Povrchová úprava : Lesk Tloušťka : 010" / 046" Kobylka/tremolo : Tune-o-Matic Barva : Červená Hardware : Nikl Nultý pražec : NuBone Země původu : Čína Počet strun : 6 Profil krku : Asymmetrical Slim Taper Přepínač : 3 - polohový Série : Modern Collection Konstrukce : Lepený Tělo : Mahogany Rádius hmatníku : 12" Snímače : Pasivní Počet pražců : 24 Krk : Mahogany Výztuha krku : Dual Action Menzura (mm) : 628.0 Konfigurace snímačů : HH

Produkt je výrobek značky Epiphone ,distribuovaný s EAN kódem 0711106040196.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Epiphone, Hobby, hudba a výtvarné umění Epiphone, Hudební nástroje Epiphone, Strunné nástroje Epiphone, Kytary Epiphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 209,- Kč
7 559,- Kč
Detail
1 618,- Kč
1 489,- Kč
Detail
10 290,- Kč
9 609,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Epiphone SG Prophecy Red Tiger Aged Gloss a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Epiphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Epiphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epiphone SG Prophecy Red Tiger Aged Gloss
Právě si prohlížíte...

17543,- Kč