Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epiphone PRO-1 4/4 Antique Natural

Epiphone PRO-1 4/4 Antique Natural

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epiphone PRO-1 4/4 Antique Natural z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Epiphone PRO-1 4/4 Antique Natural .

Detailní informace

Klasická kytara ve standardní 4/4 velikosti ze série PRO-1 Classic. Tělo nástroje je vyrobeno z výběrového mahagonu, vrchní deska z výběrového cedru. Lepený mahagonový krk z "D" profilem osazený palisandrovým hmatníkem s 19 Jumbo pražci. Menzura 25,60" (650 mm), Nultý pražec z graphTech Nubone se šířkou 44.5 mm. Palisandrová kobylka, sedlo GraphTech NuBone, Ladící mechanika 16: 1 ratio Epiphone Deluxe Classical, chromový hardware. Součástí balení je i příručka pro začátečníky a zvhlčovač. Barevné provedení nástroje Natural. Krk : Mahogany Zadní... deska a luby : Mahogany Preferovaná ruka : Pravá ruka Nultý pražec : NuBone Kobylka/tremolo : Palisandr Hardware : Chróm Hmatník : Palisandr Integrovaná ladička : Ne Šířka nultého pražce (mm) : 44.5 Konstrukce : Vrstvená Povrchová úprava : Matné Barva podle výrobce : Antique Natural Ladící mechanika : Epiphone Barva : Natural Menzura (mm) : 650.0 Výřez (cutaway) : Ne Přední deska : Cedr Velikost pražců : Jumbo Počet pražců : 19 Počet strun : 6 Velikost : 4/4 Země původu : Indonésie Typ : Klasická kytara Úroveň dovedností : Začátečník

Produkt je výrobek značky Epiphone ,distribuovaný s EAN kódem 0711106335858.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Epiphone, Hobby, hudba a výtvarné umění Epiphone, Hudební nástroje Epiphone, Strunné nástroje Epiphone, Kytary Epiphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 4/4
  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 590,- Kč
14 090,- Kč
Detail
11 090,- Kč
10 390,- Kč
Detail
1 810,- Kč
Detail
25 990,- Kč
24 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Epiphone PRO-1 4/4 Antique Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Epiphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Epiphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epiphone PRO-1 4/4 Antique Natural
Právě si prohlížíte...

4374,- Kč