Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epiphone DR-100 LH

Epiphone DR-100 LH

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epiphone DR-100 LH z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Epiphone DR-100 LH .

Detailní informace

DR-100 je již dlouho nejprodávanější akustickou kytarou Epiphone. Model DR-100 má vzhled, zvuk a kvalitu zhotovení, kterou očekávají hráči a profesionálové v první řadě, když vezmou do rukou Epiphone. Dreadnought je považován za klasický go-to tvar pro bluegrass, folk, rock, country a všechno mezi tím. Zvuk dreadnought je přímý, pokud je to nutné, ale jeho vyvážený zvuk znamená, že při jakékol...i hlasitosti vás bude dobře slyšet a uslyšíte i sebe. Počet strun: 6 Země původu: Čína Preferovaná ruka: Levá ruka Typ: Dreadnought Výřez (cutaway): Ne Barva: Natural Přední deska: Smrk Hmatník: Palisandr Šířka nultého pražce (mm): 43.0 Počet pražců: 20 Hardware: Nikl Ladící mechanika: Die Cast Velikost pražců: Medium Jumbo Povrchová úprava: Gloss Zadní deska a luby: Mahagon Krk: Mahagon Profil krku: Slim Taper Menzura (mm): 647.0 Vykládání hmatníku: Dot Úroveň dovedností: Začátečník

Produkt je výrobek značky Epiphone ,distribuovaný s EAN kódem 0711106043975.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Epiphone, Hobby, hudba a výtvarné umění Epiphone, Hudební nástroje Epiphone, Strunné nástroje Epiphone, Kytary Epiphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 619,- Kč
3 418,- Kč
Detail
11 790,- Kč
9 329,- Kč
Detail

Cordoba FMH II Flamed Mahogany

Velikost Guitalele Mini / Natural / Cordoba
4 555,- Kč
4 373,- Kč
Detail
12 590,- Kč
11 890,- Kč
Detail
11 590,- Kč
10 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Epiphone DR-100 LH a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Epiphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Epiphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epiphone DR-100 LH
Právě si prohlížíte...

3790,- Kč