Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Encore E6 Gloss Black

Encore E6 Gloss Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Encore E6 Gloss Black z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Encore E6 Gloss Black .

Detailní informace

Elektrická kytara s tvarem těla typu ST. Kytara je určena zejména pro začátečníky. Tělo nástroje je tvarované do klasického ST tvaru. Šroubovaný javorový krk s menzurou délky 648 mm je osazen palisandrovým hmatníkem s radiusem 10 ''a 22 poniklovanými pražci. O ladění a intonaci se stará sada uzavřených slitinových mechanik v provedení chrome, nultý pražec se šířkou 43 mm a pevná kobylka s vibrato systémem a 6 individuálně nastavitelnými kameny. Po zapojení nástroje do komba se o zvuk postará trojice snímačů typu single coil. Snímače se ovládají... pomocí přepínače s 5 polohami a potenciometrů Volume, Tone 1 a Tone 2. Barevné provedení: Gloss Black Barva: Černá Hmatník: Palisandr Počet pražců: 22 Konfigurace snímačů: SSS Pouzdro/kufr v ceně: Ne Krk: Javor Země původu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Elektronika: Pasivní Barva podle výrobce: Gloss Black Povrchová úprava: Lesk Rádius hmatníku: 10" Menzura (mm): 648.0 Šířka nultého pražce (mm): 43.0 Varianta: Pravá ruka Počet strun: 6 Úroveň dovedností: Začátečník Typ: ST-Model Nabízená konfigurace: Standardní nabídka

Produkt je výrobek značky Encore ,distribuovaný s EAN kódem 5051548002358.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Encore, Hobby, hudba a výtvarné umění Encore, Hudební nástroje Encore, Strunné nástroje Encore, Kytary Encore.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Encore E6 Gloss Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Encore a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Encore najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Encore E6 Gloss Black
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč