Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cort LUCE Bevel Cut OP

Cort LUCE Bevel Cut OP

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cort LUCE Bevel Cut OP z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cort LUCE Bevel Cut OP .

Detailní informace

Luce Bevel Cut se zkoseným výřezem na horní části těla modelu Cort Luce má ergonomický tvar pro pohodlné držení a výkon za slušné peníze. Tento model má klasický styl těla OM. Přináší zvuk, který je větší, než by naznačovaly její kompaktní rozměry, a s úrovní dynamické odezvy, se kterou je radost hrát. Smrk poskytuje ideální rovnováhu mezi pevno...stí a flexibilitou a proto je tak populární dřevo pro vrchní desky akustických kytar. Světlé, ale přirozené se silnými a hřejivými středy, oblíbené mahagonové dřevo je standardem pro luby a zadní desku v prémiové akustice po mnoho desetiletí. Několik úprav vhodných pro hráče, jako je nový zkosený výřez a loketní opěrka pro bezkonkurenční směs zvuku a pocitu. Nejen, že povrchová úprava s otevřenými póry zvyšuje rezonanci dřeva, ale také snižuje hmotnost kytary pro lepší hratelnost. Exkluzivní kobylka Cort zvyšuje sustain větším úhlem strun od sedla k tělu a zároveň snižuje napětí strun na krku, snižuje únavu prstů a zlepšuje hratelnost. Ladící mechaniky jsou odlévané pod tlakem a poskytují stabilitu ladění, jakož i skálopevnou funkčnost. Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: OM Počet strun: 6 Barva: Natural Přední deska: Solid Sitka Spruce Zadní deska a luby: Okoume Šířka nultého pražce (mm): 43.0 Hmatník: Ovangkol Počet pražců: 20 Menzura (mm): 643.0 Vykládání hmatníku: Dot Ladící mechanika: Die Cast Konstrukce: Dovetail Neck Joint Kobylka/tremolo: Ovangkol Struny: D’Addario EXP16 Pouzdro/kufr v ceně: Ne Země původu: Čína Konstrukce: Polomasiv Výřez (cutaway): Ne Krk: Mahagon Povrchová úprava krku: Satin Výztuha krku: Dual Action Hardware: Chróm

Produkt je výrobek značky Cort ,distribuovaný s EAN kódem 8809625363178.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cort, Hobby, hudba a výtvarné umění Cort, Hudební nástroje Cort, Strunné nástroje Cort, Kytary Cort.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 290,- Kč
Detail
5 189,- Kč
5 019,- Kč
Detail
6 159,- Kč
Detail

Ortega RCE159 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Ortega
12 390,- Kč
11 590,- Kč
Detail
5 690,- Kč
Detail
28 390,- Kč
26 690,- Kč
Detail
20 790,- Kč
Detail

Cort AC100 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cort
3 790,- Kč
Detail
4 990,- Kč
Detail
12 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cort LUCE Bevel Cut OP a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cort a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cort najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cort LUCE Bevel Cut OP
Právě si prohlížíte...

7290,- Kč