Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cort KX300 EBG Etched Black Gold

Cort KX300 EBG Etched Black Gold

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cort KX300 EBG Etched Black Gold z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cort KX300 EBG Etched Black Gold .

Detailní informace

Pro hráče, kteří mají větší chuť prezentovat se gotickou, temnou stránkou. Tato ohromující kytara, potažená matnou černou barvou se zlatým akcentem, která je nanesena pouze na dřevěná zrna krásného jasanového topu, vyzařuje organickou atmosféru, je také vybavena barevně odpovídajícími humbuckery EMG® Retroactive Super77, které byly prověřeny a osvědčeny stávajícími Modely KX3...00, budou vynikající kombinací s mahagonovým tělem. 15 mm masivní top z bažinatého jasanu má pískovaný povrch "open pore" se zlatými akcenty na matném černém pozadí, aby vyzařoval organickou atmosféru a dodal vrstvený vzhled, nazývaný "etched". Kombinace jasanového topu na mahagonovém těle se navzájem doplňuje a vytváří hřejivý a hrubý tón ve středním a nízkém rozsahu s jiskřivými a průbojnými výškami. Snímače EMG Retroactive Super77 navrženy s ohledem na dnešní metalové zvuky poskytují velmi čistý high gain s vynikající artikulací a zaměřením na nízké struny a jasné výšky. Hardtail kobylka struny-přes-tělo zlepšuje sustain a zvyšuje rezonanci mahagonového těla. Pau Ferro je husté tvrdé dřevo s tonálním charakterem někde mezi javorem a palisandrem. Nové značky hmatníku "Raindrop", navržené speciálně pro tento model, poskytují výrazný vzhled. Jednoduché ovládání hlasitosti a tónu a 3-polohový přepínač snímačů poskytuje množství skvělých zvuků a umožňuje vám soustředit se na hru. Krk z tvrdého Kanadského javoru poskytuje sílu a stabilitu a zároveň dodává mohutný a úderný tón s pevným horním středním pásmem. Ladící mechanika : Die Cast Ovládání : Hlasitost Počet strun : 6 Hmatník : Pau Ferro Snímač u krku : EMG RetroActive Super77 Kobylkový snímač : EMG RetroActive Super77 Přepínač : 3 - polohový Typ : Superstrat Preferovaná ruka : Pravá ruka Barva : Černá Rádius hmatníku : 15,75" Kobylka/tremolo : Hardtail Ovládání : Tónová clona Tělo : Mahagon Pouzdro/kufr v ceně : Ne Země původu : Čína Počet pražců : 24 Přední deska : Jasan Hardware : Black Nickel Barva podle výrobce : Etched Black Gold Konstrukce : Šroubovaný krk Menzura (mm) : 648.0 Vykládání hmatníku : Dot Krk : Canadian Hard Maple Konfigurace snímačů : HH

Produkt je výrobek značky Cort ,distribuovaný s EAN kódem 8809625365196.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cort, Hobby, hudba a výtvarné umění Cort, Hudební nástroje Cort, Strunné nástroje Cort, Kytary Cort.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Cort AC100 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cort
3 790,- Kč
Detail
5 270,- Kč
Detail
2 507,- Kč
Detail
12 290,- Kč
Detail
1 199,- Kč
1 099,- Kč
Detail
12 190,- Kč
11 590,- Kč
Detail
3 269,- Kč
3 104,- Kč
Detail
5 290,- Kč
Detail
10 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cort KX300 EBG Etched Black Gold a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cort a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cort najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cort KX300 EBG Etched Black Gold
Právě si prohlížíte...

10290,- Kč