Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cort GB74JH Trans Red

Cort GB74JH Trans Red

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cort GB74JH Trans Red z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cort GB74JH Trans Red .

Detailní informace

Skvělé basy mají tu správnou kombinaci nadčasového designu a modernizovaných funkcí. GB75JH kombinuje osvědčený design těla a kobylky s vylepšenou elektronikou, ladícími mechanikami a dalšími, aby vám poskytla to nejlepší z minulosti a budoucnosti. Swamp Ash je jednou z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších dřevin pro elektrické kytary a baskytary s pevným tělem. Je lehký, ale m&a...acute; překvapivě silný, pevný a poutavý zvuk s důrazem na vyšší středy. Krk z kanadského tvrdého javoru poskytuje sílu a stabilitu a zároveň přispívá k hřejivému, mohutnému a výraznému tónu s pevnými vyššími středy. Nový snímač Voiced Tone Bass humbucker je výkonný, ale zároveň citlivý a jemný pro různé techniky hraní. Je spárován s jednocívkovým snímačem VTB-ST na pokrytí prakticky jakéhokoliv spektra basových tónů. Kobylka Omega je vyrobena z pevné oceli a je opracovaná s nejvyšší přesností pro maximální funkčnost a zvukovou integritu. Mechaniky Hipshot Ultralite výrazně snižují hmotnost a zároveň nabízejí vynikající úroveň přesnosti a stability ladění. Nový ergonomický spoj krku zvyšuje pohodlí při hře a zároveň snižuje namáhání šlach a nepohodlnou polohu zápěstí a prstů. Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Jazz Bass Barva: Červená Počet strun: 4 Tělo: Bahenní jasan (Swamp Ash) Krk: Canadian Hard Maple Hmatník: Javor Rádius hmatníku: 12" Šířka nultého pražce (mm): 38.0 Menzura (mm): 864.0 Vykládání hmatníku: Black Dot Počet pražců: 21 Hardware: Chróm Ladící mechanika: Hipshot Konstrukce: Šroubovaný krk Ovládání: EQ Ovládání: Hlasitost Země původu: Čína Pouzdro/kufr v ceně: Ne Barva podle výrobce: Trans Red Kobylka/tremolo: Omega Kobylkový snímač: VTB-H Střední snímač: VTB-ST Konfigurace snímačů: JH Povrchová úprava krku: Satin Elektronika: Aktivní Výztuha krku: Dual Action Pickguard: Transparentní Úchyt na pás: Standard Povrchová úprava: Gloss Snímače: Aktivní

Produkt je výrobek značky Cort ,distribuovaný s EAN kódem 8809383836679.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cort, Hobby, hudba a výtvarné umění Cort, Hudební nástroje Cort, Strunné nástroje Cort, Kytary Cort.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 290,- Kč
Detail

Cort AC100 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Cort
3 790,- Kč
Detail
7 519,- Kč
7 319,- Kč
Detail
1 453,- Kč
Detail
5 270,- Kč
Detail
10 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cort GB74JH Trans Red a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cort a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cort najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cort GB74JH Trans Red
Právě si prohlížíte...

10090,- Kč