Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cort GB55JJ Sea Foam Pearl Green

Cort GB55JJ Sea Foam Pearl Green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cort GB55JJ Sea Foam Pearl Green z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cort GB55JJ Sea Foam Pearl Green .

Detailní informace

Skvělé basy mají tu správnou kombinaci nadčasového designu a modernizovaných funkcí. GB55JJ kombinuje osvědčený design těla a kobylky s vylepšenou elektronikou, ladícími mechanikami a dalšími funkcemi, aby vám poskytla to nejlepší z minulosti a budoucnosti. Tělo z olše poskytuje dokonale vyvážený tón a zároveň mírně zvyšuje vyšší střední rozsah. Je to jedna z ide&aa...cute;lních dřevin pro baskytaru a používá ho mnoho výrobců kytar od padesátých let minulého století. Krk z kanadského tvrdého javoru poskytuje sílu a stabilitu a zároveň dodává hřejivý, mohutný a úderný tón s pevným vyšším středním pásmem. Nové single-coil snímače ve stylu Voiced Tone J dokonale doplňují velký robustní akustický zvuk basy s moderní čistotou, transparentností a vintage hřejivostí. Nový ergonomický spoj krku, navržen a implementován tak, aby umožňoval snadný přístup k hornímu registru hmatníku, zvyšuje pohodlí při hraní a snižuje napětí šlach a nepříjemné polohy zápěstí a prstů. Preferovaná ruka: Pravá ruka Typ: Jazz Bass Počet strun: 5 Barva: Zelená Tělo: Olše Krk: Canadian Hard Maple Hmatník: Jatoba Počet pražců: 20 Menzura (mm): 864.0 Ladící mechanika: Open Gear Kobylka/tremolo: Vintage Kobylkový snímač: Voiced Tone VTB-ST Konstrukce: Šroubovaný krk Země původu: Čína Ovládání: Hlasitost Ovládání: Tónová clona Pouzdro/kufr v ceně: Ne Barva podle výrobce: Sea Foam Pearl Green Vykládání hmatníku: Pearloid Dot Konfigurace snímačů: JJ Povrchová úprava: Lesk Povrchová úprava krku: Satin Hardware: Chróm Šířka nultého pražce (mm): 47.5 Výztuha krku: Dual Action Snímač u krku: Voiced Tone VTB-ST Úchyt na pás: Standard Elektronika: Pasivní Snímače: Pasivní

Produkt je výrobek značky Cort ,distribuovaný s EAN kódem 8809383836747.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cort, Hobby, hudba a výtvarné umění Cort, Hudební nástroje Cort, Strunné nástroje Cort, Kytary Cort.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 290,- Kč
Detail
10 990,- Kč
Detail
5 359,- Kč
5 059,- Kč
Detail
12 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cort GB55JJ Sea Foam Pearl Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cort a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cort najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cort GB55JJ Sea Foam Pearl Green
Právě si prohlížíte...

8590,- Kč