Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Charvel Pro-Mod San Dimas Bass PJ V Platinum Pearl

Charvel Pro-Mod San Dimas Bass PJ V Platinum Pearl

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Charvel Pro-Mod San Dimas Bass PJ V Platinum Pearl z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Charvel Pro-Mod San Dimas Bass PJ V Platinum Pearl .

Detailní informace

Elegantní olšový tvar těla je znám – přímo z původních baskytar Charvel San Dimas z konce 70. let, ale s hlubším výřezem. Supertenký přišroubovaný javorový krk Charvel speed je vyroben v originálním stylu s nádhernou karamelizovanou úpravou, grafitovým truss rodem a maticí pro snadné nastavení krku. Karamelizovaný javorový hmatník s 12”-16” složeným r&aac...ute;diusem se postupně zplošťuje od nultého pražce k patě pro rychlé a plynulé hraní, má zaoblené hrany, 20 jumbo pražců a boční značky Luminlay®. Pro-Mod San Dimas® Bass PJ V spojuje silný hlas DiMarzio® (stejně jako původní baskytary Charvel) se zcela novým pětistrunným snímačem Charvel – Area J™ DP551 při kobylce, který nabízí dobře zaoblený úder. Charvel 5-String Split-Coil P uprostřed dodává klasickou hřejivost a čistý tón. Všestranná elektronika zahrnuje třípásmový aktivní ekvalizér, ovládání prolínání snímačů a hlavní ovladač hlasitosti s přepínačem push/pull. Přepínač push/pull eliminuje riziko ztráty zvuku v důsledku vybité baterie, protože rychlé zatažení knoflíku hlasitosti obchází aktivní obvod EQ. Kobylka Charvel HiMass™, nultý pražec Graph Tech® TUSQ® XL a ladící mechaniky s otevřeným převodem se spojují pro skvělou stabilitu ladění s vylepšeným úderem a sustainem. Tělo: Olše Kobylka/tremolo: Charvel HiMass Kobylkový snímač: DiMarzio Area J DP551 Barva podle výrobce: Platinum Pearl Barva: Bílá Konstrukce: Šroubovaný krk Ovládací knoflíky: Dome-Style Země původu: Mexiko Preferovaná ruka: Pravá ruka Vykládání hmatníku: Cream Dot Počet pražců: 20 Velikost pražců: Jumbo Tloušťka: 045" / 125" Krk: Caramelized Maple Počet strun: 5 Šířka nultého pražce (mm): 45.45 Pickguard: Ne Konfigurace snímačů: PJ Elektronika: Aktivní Menzura (mm): 889.0 Úchyt na pás: Standard Struny: Poniklovaná ocel Přepínač: Ne Ladící mechanika: Open Gear Typ: Precision Bass Ovládání: Bass Ovládání: Middle Ovládání: Pickup Blender Ovládání: Treble Ovládání: Hlasitost Rádius hmatníku: 12"-16" Povrchová úprava: Lesk Hmatník: Caramelized Maple Pouzdro/kufr v ceně: Ne Hardware: Chróm Střední snímač: Charvel 5-String Split-Coil P Povrchová úprava krku: Hand-Rubbed Satin Urethane Profil krku: Speed Neck with Rolled Fingerboard Edges Elektronika: Pasivní Série: Pro Mod Series Nultý pražec: Graph Tech TUSQ XL Výztuha krku: Dual-Action with Wheel Snímače: Pasivní

Produkt je výrobek značky Charvel ,distribuovaný s EAN kódem 0885978726004.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Charvel, Hobby, hudba a výtvarné umění Charvel, Hudební nástroje Charvel, Strunné nástroje Charvel, Kytary Charvel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 490,- Kč
13 590,- Kč
Detail
28 390,- Kč
26 690,- Kč
Detail
3 503,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Charvel Pro-Mod San Dimas Bass PJ V Platinum Pearl a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Charvel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Charvel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Charvel Pro-Mod San Dimas Bass PJ V Platinum Pearl
Právě si prohlížíte...

26990,- Kč