Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Charvel Pro-Mod DK24 HSS FR EB Infinity Blue

Charvel Pro-Mod DK24 HSS FR EB Infinity Blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Charvel Pro-Mod DK24 HSS FR EB Infinity Blue z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Charvel Pro-Mod DK24 HSS FR EB Infinity Blue .

Detailní informace

Tělo Dinky s tvarovanou patou a seříznutou spodní částí hřbetu pro maximální požitek ze hry. Rychlý krk má hedvábně hladký, ručně leštěný saténový uretanový povrch na zadní straně pro skvělou hratelnost a matici pro nastavení truss rodu na patě pro rychlé a bezbolestné úpravy krku. Ebenový hmatník s 12”-16” složeným rádiusem, zkonstruovaný pro rychlé hra...ní, nabízí pohodlné zaoblené hrany, 24 jumbo pražců a nesymetricky umístěné bílé značky. Konfigurace snímačů HSS se skládá z kobylkového snímače Seymour Duncan® Full Shred™ SH-10B, středního snímače Seymour Duncan Custom Flat Strat® SSL-6 s jednou cívkou a jednocívkového snímače u krku Seymour Duncan Custom Flat Strat SSL-6 RWRP. Nastavte tónové spektrum, které nejlépe vyhovuje vašemu hraní, s 5-polohovým přepínačem snímačů, jedním ovladačem hlasitosti (s potenciometrem nízkého tření 500K EVH® Bourns™) a tónů bez zatížení, který funguje jako standardní ovladač z pozic jedna až devět, odpojí se z okruhu na pozici deset pro transparentní zvuk. Tento modernizovaný nástroj je také vybaven zapuštěným systémem Floyd Rose® 1000 s dvojitým uzamykáním tremola pro vynikající stabilitu ladění. Tělo: Olše Kobylka/tremolo: Floyd Rose 1000 Kobylkový snímač: Seymour Duncan® Full Shred™ SH-10B Barva podle výrobce: Infinity Blue Barva: Modrá Konstrukce: Šroubovaný krk Ovládací knoflíky: Dome-Style Ovládání: Tónová clona Ovládání: Hlasitost Země původu: Mexiko Preferovaná ruka: Pravá ruka Rádius hmatníku: 12"-16" Povrchová úprava: Gloss Vykládání hmatníku: Offset White Dot Hmatník: Eben Počet pražců: 24 Velikost pražců: Jumbo Tloušťka: 009" / 042" Pouzdro/kufr v ceně: Ne Hardware: Černá Povrchová úprava krku: Hand-Rubbed Satin Urethane Krk: Javor Snímač u krku: Custom Seymour Duncan® Flat Strat® SSL-6 RWRP Single-Coil Profil krku: Speed Neck with Rolled Fingerboard Edges Počet strun: 6 Šířka nultého pražce (mm): 42.86 Pickguard: Ne Konfigurace snímačů: HSS Menzura (mm): 648.0 Série: Pro Mod Series Úchyt na pás: Standard Nultý pražec: Floyd Rose 1000 Series Locking Struny: Poniklovaná ocel Přepínač: 5-ti polohový Výztuha krku: Dual-Action with Wheel Ladící mechanika: Die Cast Typ: Superstrat Střední snímač: Seymour Duncan Custom Flat Strat SSL-6 Single-Coil Snímače: Pasivní

Produkt je výrobek značky Charvel ,distribuovaný s EAN kódem 0885978726158.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Charvel, Hobby, hudba a výtvarné umění Charvel, Hudební nástroje Charvel, Strunné nástroje Charvel, Kytary Charvel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 129,- Kč
3 062,- Kč
Detail
3 503,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Charvel Pro-Mod DK24 HSS FR EB Infinity Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Charvel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Charvel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Charvel Pro-Mod DK24 HSS FR EB Infinity Blue
Právě si prohlížíte...

26590,- Kč