Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BC RICH Warbeast Extreme Exotic with Floyd Rose SM Natural Transparent

BC RICH Warbeast Extreme Exotic with Floyd Rose SM Natural Transparent

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BC RICH Warbeast Extreme Exotic with Floyd Rose SM Natural Transparent z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným BC RICH Warbeast Extreme Exotic with Floyd Rose SM Natural Transparent .

Detailní informace

B.C. Rich kytary vždy trčely z davu pro svou jedinečnost a inovativní řešení. 50. výročí společnosti přináší další odvážný posun směrem k budoucnosti moderní výroby kytar. Model Mockingbird Extreme Exotic obsahuje inovativní vylepšení a je z výroby optimalizován na rychlost a hratelnost. Je vybaven nejmodernější elektronikou, snímači Fishman® Fluence Modern Humbucker vyrobenými v USA, kobylkou Hipshot a tunery Grover Rotomatic. Snímač u krku : Fishman Fluence Modern Humbucker Alnico Přepínač : 3 - polohový Barva podle výrobce : Natural Transpar...ent Struny : D'Addario NYXL0946 Barva : Hnědá Šířka nultého pražce (mm) : 412.0 Kobylka/tremolo : Floyd Rose Menzura (mm) : 647.0 Přední deska : Javor Kobylkový snímač : Fishman Fluence Modern Humbucker Ceramic Počet strun : 6 Pouzdro/kufr v ceně : Ne Ovládání : Hlasitost (Push / Pull) Rádius hmatníku : 14" Ladící mechanika : Grover Rotomatic 18:1 Země původu : Jižní Korea Hmatník : Indian Ebony Elektronika : Aktivní Typ : Warbeast Preferovaná ruka : Pravá ruka Krk : Javor Povrchová úprava : Transparentní Tělo : Mahogany Počet pražců : 24

Produkt je výrobek značky Bc Rich ,distribuovaný s EAN kódem 0044476857638.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Bc Rich, Hobby, hudba a výtvarné umění Bc Rich, Hudební nástroje Bc Rich, Strunné nástroje Bc Rich, Kytary Bc Rich.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Takamine GC2CE 4/4 Černá

Velikost 4/4 / Black / Takamine
8 290,- Kč
Detail
3 269,- Kč
3 137,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BC RICH Warbeast Extreme Exotic with Floyd Rose SM Natural Transparent a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bc Rich a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bc Rich najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BC RICH Warbeast Extreme Exotic with Floyd Rose SM Natural Transparent
Právě si prohlížíte...

44990,- Kč