Alvarez RU26S Sopránové ukulele Natural

Alvarez RU26S Sopránové ukulele Natural
2 702 1 897 1907
2 702,- Kč

Původní cena: 1 897,- Kč


Hodnocení:


Alvarez RU26S Sopránové ukulele Natural z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Alvarez RU26S Sopránové ukulele Natural .

Detailní informace

Akustické sopranové ukulele ze série Regent, které bylo navrženo se smrkovou vrchní deskou a zadní deskou i luby z mahagonu pro otevřený zvuk a skvělou odezvu s dobrou projekcí, hlasitostí a příjemným tónem. Jeho konstrukce zahrnuje rybinový spoj, který připojuje mahagonový krk k tělu na úrovni 12. pražce pro optimální pevnost a přenos energie mezi krkem a tělem. Design vyztužení je modifikací tradiční vějířovité výztuže klasických kytar a zaručuje optimalizovanou odezvu. Odezva je také vylepšená použitím pevné "drážkované" palisandrové kobylky..., která zlepšuje projekci a také zrychluje a zjednodušuje výměnu strun. Dalšími komponenty ukulele jsou 17-pražcový palisandrový hmatník, nultý pražec a struník z pravé kosti, premiová uzavřená chromová ladící mechanika, černá ABS vazba a struny Aquila Nylgut. Délka menzury je 344 mm, šířka nultého pražce je 35 mm. Barevné provedení Natural se saténovou povrchovou úpravou. Přední deska : Smrk Výřez (cutaway) : Ne Menzura (mm) : 344.0 Kobylka/tremolo : Tech Wood Barva podle výrobce : Natural Barva : Natural Hmatník : Tech Wood Šířka nultého pražce (mm) : 35.0 Preferovaná ruka : Pravá ruka Krk : Mahogany Zadní deska a luby : Mahogany Počet pražců : 17 Ladící mechanika : Chrome Die-Cast Povrchová úprava : Satin Struny : Aquila Nylgut Nultý pražec : Kost Typ : Sopranové ukulele Velikost : Soprano Počet strun : 4

Produkt je výrobek značky Alvarez ,distribuovaný s EAN kódem 0812309020999.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Alvarez, Hobby, hudba a výtvarné umění Alvarez, Hudební nástroje Alvarez, Strunné nástroje Alvarez, Kytary Alvarez.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: Soprano
  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 702,- Kč
Detail
3 690,- Kč
Detail
3 901,- Kč
Detail

Alvarez RC26HCE 4/4 Natural

Velikost 4/4 / Natural / Alvarez
6 549,- Kč
Detail

Yamaha APX T2 Dark Red

Velikost 3/4 / Natural / Yamaha
6 189,- Kč
5 459,- Kč
Detail
1 290,- Kč
1 196,- Kč
Detail
75 390,- Kč
55 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Alvarez RU26S Sopránové ukulele Natural a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Alvarez a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Alvarez najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Alvarez RU26S Sopránové ukulele Natural
Právě si prohlížíte...

2702,- Kč