ABX 30 SET 3-Tone Sunburst

ABX 30 SET 3-Tone Sunburst
4 795 4 519 340
4 795,- Kč

Původní cena: 4 519,- Kč


Hodnocení:


ABX 30 SET 3-Tone Sunburst z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, strunné nástroje, kytary, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ABX 30 SET 3-Tone Sunburst .

Detailní informace

Kytarový set obsahující elektrickou kytaru typu ST značky ABX, kytarové kombo, ladičku, pás, nástrojový kabel a pouzdro. Kytara ABX ST230 je vybavena snímači v konfiguraci SSS, které se ovládají pomocí 5 polohového přepínače a trojice potenciometrů Volume, Tone 1 a Tone 2. Kytara je vhodná pro všechny typy žánrů. K dispozici je i kytarové kombo s výkonem 10 W a čistým a zkresleným zvukem pro domácí cvičení. Součástí setu je i kabel s konektory Jack 6,3 mm, pás s nastavitelnou délkou a klipová ladička, která váš nástroj udrží naladěn. Set uzavír...á nylonové kytarové pouzdro se zipovým zavíráním a rukojetí. Set je vhodný pro začínající kytaristy. Barevné provedení kytary: 3 Tone Sunburst.
Počet strun : 6 Země původu : Čína Set : Ano Barva : Burst Typ : ST-Model Úroveň dovedností : Začátečník Nabízená konfigurace : Set Preferovaná ruka : Pravá ruka Hmatník : Palisandr Pouzdro/kufr v ceně : Pouzdro Barva podle výrobce : 3-Tone Sunburst Konfigurace snímačů : SSS

Produkt je výrobek značky Abx ,distribuovaný s EAN kódem 8590669155057.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Abx, Hobby, hudba a výtvarné umění Abx, Hudební nástroje Abx, Strunné nástroje Abx, Kytary Abx.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Burst
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 205,- Kč
Detail
5 189,- Kč
3 908,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ABX 30 SET 3-Tone Sunburst a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, strunné nástroje sleva, kytary sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Abx a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Abx najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ABX 30 SET 3-Tone Sunburst
Právě si prohlížíte...

4795,- Kč