Zoom G6

Zoom G6
8 979 8 759 2236
8 979,- Kč

Původní cena: 8 759,- Kč


Hodnocení:


Zoom G6 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Zoom G6 .

Detailní informace

Dropping effects v kombinaci s výkonným modelingovým zesilovačem. G6 vám dává více zvukových možností než kdykoliv předtím.Vaše zvuky mohou být složité, ale jejich vytváření by nemělo být. Díky snadno použitelné technologii řízené aplikacemi vám 4,3-palcová barevná dotyková obrazovka G6 umožňuje táhnout, pouštět a procházet prstem po cestě k novým zvuk...ům. Jsou zde všechny nejlepší zesilovače v historii (a také několik nových) spolu se 70 předem nahranými, přesně zaznamenanými impulse responses (IR) a prostorem na přidání dalších více než 100 vašich vlastních. G6 také poskytuje dokonalou kolekci legendárních kytarových efektů a tónů Zoom včetně nových efektů Distortion a Modulation. G6 má místo pro 240 patchů, včetně 100 předvoleb, takže můžete vytvářet patche pro každou skladbu ve vašem repertoáru a snadno procházet seznamem nastavení. Vytvořte patche až se sedmi efekty. G6 dokáže pomocí karty SD / SDXC vytvořit několik loopů v délce až 2 hodiny. Vytvořte, uložte a vyvolejte až 256 loop souborů. Vyberte si svůj groove ze 68 zabudovaných rytmických vzorů, stylů a time signatures. G6 je přenosný, všestranný a nabitý tónovými možnostmi. Je ideální pro kytarových hráčů na cestách. G6 má mono vstup, stereofonní výstupy s ovládáním hlasitosti, mono fx loop, aux in, ovládání vstupu a výstup pro sluchátka. Pomocí portu USB funguje G6 i jako zvukové rozhraní 2in / 2out pro Mac a PC. Díky připojení USB vám software Guitar Lab umožňuje prohledávat a nahrávat / stahovat nekonečný sortiment zesilovačů, efektů a patchů umělců. Guitar Lab je k dispozici pro PC i Mac. Stáhněte si ZOOM Guitar Lab a připojte G6 přímo k aplikaci Handy Guitar Lab přes Bluetooth. Pomocí volitelného adaptéru BTA-1 bezdrátově připojte svůj telefon jako sekundární rozhraní pro svůj G6. Vstupy : USB-C Země původu : Čína Vstupní port nožního spínače : Ano Vstupy : Jack 6,3mm USB : Ano Efektová smyčka : Ano Integrovaná ladička : Ano MIDI rozhraní : Ne Počet tlačítek : 6 Reverb : Ano Vstup na SD : Ano Provoz na baterie : Ne Napájení : Adaptér Ovládání : Touchscreen Adaptér součástí : Ano Vestavěné efekty : Ano Vstupy : AUX IN MP3 / linkový vstup : Ano Počet vstupů : 2 Barva : Černá Sluchátkový výstup : Ano Výstupy : 6,3 mm Jack Typ : Multieffect Ovládání : Master Volume

Produkt je výrobek značky Zoom ,distribuovaný s EAN kódem 4515260023608.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Zoom, Hobby, hudba a výtvarné umění Zoom, Hudební nástroje – příslušenství Zoom, Smyčcové nástroje – příslušenství Zoom, Kytary – příslušenství Zoom.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 789,- Kč
3 574,- Kč
Detail
4 799,- Kč
4 589,- Kč
Detail
6 319,- Kč
Detail
5 989,- Kč
5 819,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zoom G6 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoom a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoom najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zoom G6
Právě si prohlížíte...

8979,- Kč