Zoom AC-3

Zoom AC-3
7 869 6 889 2128
7 869,- Kč

Původní cena: 6 889,- Kč


Hodnocení:


Zoom AC-3 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Zoom AC-3 .

Detailní informace

Profesionální multiefekt, ladička a DI box pro elektroakustickou kytaru. AC-3 je zasazen v pevné a odolné konstrukci s trojicí nožních přepínačů a 14 potenciometry pro detailní nastavení zvuku vaší elektroakustické kytary. Srdcem zařízení je sekce Source Guitar, která nabízí na výběr z 16 typů kytar, kterým následně přizpůsobí finální zvuk. Pro ještě precizněji zvukové nastavení je přítomna sekce Target Guitar, která nabízí 15 konkrétních typů akustických kytar a dokonale vyzdvihuje jejich zvukovou charakteristiku. K dispozici je také třípásmov...ý EQ a sekce digitálních efektů, mezi kterými je možné nalézt několik typů delaye, reverbu a Chorusu, jakož i efekt tremolo. Reverb nabízí samostatné ovládání pomocí trojice potenciometrů pro Volume, Mix a Tone, další trojice potenciometrů se stará o modulaci nebo delay. AC-3 nabízí také zabudovaný a nastavitelný kompresor a Boost s možností až 9 dB zvýšení hlasitosti. Samozřejmostí je i přepínač pro výběr typu snímače s polohami Off / Piezo nebo Magnetic, který má výrazný vliv na finální zvuk. K dispozici je i chromatická ladička a funkce Anti Feedback. Trojice nožních přepínačů spíná ladičku, efekty a funkci Boost. Zadní panel je vybaven stereo výstupem s konektory typu XLR, vstupem pro nožní přepínač pro funkci anti feedback, přepínač pro Pro a Post EQ výstup a spínač pro funkci Ground Lift. AC-3 je možné napájet pomocí dvojice baterií typu AA nebo 9V adaptérem, který je součástí balení. Typ : Ekvalizér Typ : DI Box Typ : Delay Typ : Boost (Zesílení) Typ : Kompresor Typ : Chorus Typ : Reverb Typ : Ladička Integrovaná ladička : Ano Provoz na baterie : Ano Typ : Tremolo Adaptér součástí : Ano Typ baterie : AA Země původu : Čína Napájení : Adaptér nebo Baterie

Produkt je výrobek značky Zoom ,distribuovaný s EAN kódem 4515260017850.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Zoom, Hobby, hudba a výtvarné umění Zoom, Hudební nástroje – příslušenství Zoom, Smyčcové nástroje – příslušenství Zoom, Kytary – příslušenství Zoom.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 789,- Kč
3 574,- Kč
Detail
8 979,- Kč
Detail

EarthQuaker Devices Hizumitas

Blue White / Earthquaker devices
5 089,- Kč
Detail
11 190,- Kč
9 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zoom AC-3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoom a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoom najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zoom AC-3
Právě si prohlížíte...

7869,- Kč