Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zoom A1 Four

Zoom A1 Four

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zoom A1 Four z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Zoom A1 Four .

Detailní informace

Pedálový multiefekt společnosti Zoom je vhodný pro akustickou kytaru, saxofon, trubku, housle, harmoniku, akustickou basu a další nástroje. Obsahuje speciálně navrženy efekty, zabudovaný looper a automatického bubeníka. A1 FOUR představuje první multiefekt vhodný i pro akustické strunné a dechové nástroje. Procesor nabízí více než 80 efektů, včetně 35 speciálních efektů navržených pro akustické nástroje. A1 FOUR dodává teplý a bohatý tón pro kytaru. Široká škála efektů zahrnuje množství efektů pro čistý zvuk kytary vhodný pro blues a country (u...nplugged, finger-playing). Navíc jsou k dispozici populární efekty Distortion, Chorus a Wah, které jsou běžně používány s elektrickou kytarou. A1 FOUR poskytuje speciálně navrženy efekty se zpracováním signálu akustických nástrojů. Při dechových nástrojích jako je například saxofon a trubka je tón a dynamika ovládaná hráčem. Efekty pedálu (například Wah) využívají Low Pass Filter (LPF) pro zpracování frekvenční odezvy nástroje. To umožňuje hráčům použití efektů při zachování přirozené odezvy a dynamiky. Při použití efektu distortion s houslemi bez ztráty dynamické odezvy pro hru smyčcem je použito posunutí clipu o 1 oktávu směrem nahoru, zvýraznění vysokých frekvencí a redukování spodního pásma. To vytváří vyváženou saturaci, vhodnou pro zvukovou charakteristiku houslí. Všestranný efektový procesor je dodáván s bezplatným software ZOOM Guitar Lab (stažení z internetu) pro řadu dalších patchů a efektů. Prostřednictvím software je možné všechny presety a efekty upravit pro použití s akustickými nástroji. Pedál tak nabízí neomezené zvukové možnosti a kombinace.
Země původu: Čína Provoz na baterie: Ano Typ baterie: AA Adaptér součástí: Ne Napájení: Žádné, Pouze bateriový provoz

Produkt je výrobek značky Zoom ,distribuovaný s EAN kódem 4515260022007.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Zoom, Hobby, hudba a výtvarné umění Zoom, Hudební nástroje – příslušenství Zoom, Smyčcové nástroje – příslušenství Zoom, Kytary – příslušenství Zoom.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 789,- Kč
3 578,- Kč
Detail
8 629,- Kč
Detail
1 449,- Kč
1 427,- Kč
Detail
1 503,- Kč
Detail
3 444,- Kč
2 919,- Kč
Detail
2 219,- Kč
2 071,- Kč
Detail
2 299,- Kč
2 150,- Kč
Detail
2 058,- Kč
Detail
8 189,- Kč
7 849,- Kč
Detail

Zoom V6-SP

Black Silver / Zoom
7 979,- Kč
Detail
3 789,- Kč
3 729,- Kč
Detail
11 190,- Kč
10 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zoom A1 Four a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zoom a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zoom najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zoom A1 Four
Právě si prohlížíte...

3090,- Kč