Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Walrus Audio Fathom

Walrus Audio Fathom

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Walrus Audio Fathom z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Walrus Audio Fathom .

Detailní informace

Pedálový efekt pro kytaru - multi-function reverb. Pedál nabízí 4 různé algoritmy pro reverb efekt. Zabezpečuje jemný reverb až po maximální prostorový efekt a modulaci. Díky přepínači je možné nastavení pro modulaci: low, medium a high. Pro nastavení decay je k dispozici ovládací prvek dampen. Fathom přináší 4 algoritmy: Hall - široký a otevřený reverb efekt. Nastavení pre-delay díky ovládacímu prvku X. Plate - plný tón reverb efektu s plynulým dozvukem. Nastavení pre-delay díky ovládacímu prvku X. Lo-fi - reverb efekt s použitím filtru. Ovlád...ací prvek X nastavuje filtr efekt. Sonar - reverb efekt s použitím vysoké a nízké oktávy - nastavení oktáv prostřednictvím ovládacího prvku X.
Země původu: USA Typ: Delay Typ: Hall Typ: Reverb Napájení: Adaptér Napájení: 9V Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ne Barva: Modrá Ovládání: Decay Ovládání: Depth Ovládání: Mix Ovládání: Program Ovládání: X Vstupy: Jack 6,3 mm TS Počet tlačítek: 2 Výstupy: Jack 6,3 mm TS Balení obsahuje: Manuál Přepínač: Ano True bypass: Ano Varianta: Fathom : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Walrus Audio ,distribuovaný s EAN kódem 0810424030633.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Walrus Audio, Hobby, hudba a výtvarné umění Walrus Audio, Hudební nástroje – příslušenství Walrus Audio, Smyčcové nástroje – příslušenství Walrus Audio, Kytary – příslušenství Walrus Audio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 249,- Kč
Detail
5 129,- Kč
Detail
5 299,- Kč
5 209,- Kč
Detail
6 699,- Kč
6 499,- Kč
Detail
5 019,- Kč
Detail
5 590,- Kč
5 369,- Kč
Detail
5 299,- Kč
5 179,- Kč
Detail
9 159,- Kč
Detail
5 899,- Kč
Detail
2 890,- Kč
2 461,- Kč
Detail
5 299,- Kč
5 039,- Kč
Detail
5 299,- Kč
5 049,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Walrus Audio Fathom a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Walrus Audio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Walrus Audio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Walrus Audio Fathom
Právě si prohlížíte...

5790,- Kč