Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Valeton VES-3 Dapper Dark

Valeton VES-3 Dapper Dark

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Valeton VES-3 Dapper Dark z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Valeton VES-3 Dapper Dark .

Detailní informace

Efektová lišta s vestavěnou ladičkou a čtveřicí efektů. Lišta Dapper Dark nabízí na výběr ze čtveřice efektů, které jsou zasazeny v pevné a kompaktní konstrukci. Pedálová lišta je vybavena vlastní chromatickou ladičkou s podsvíceným displayem. K dispozici je i čtveřice efektů typu Boost, High Gain Distortion, Chorus a Delay. Všechny vestavěné efekty jsou vybaveny vlastními potenciometry a jsou plně ovladatelné. Sekce boostu nabízí ovladač Volume s možností až 12dB boostu, Distortion je vybaven ovládacími prvky pro Volume, Gain, Bass, Middle, Tr...eble a funkcí Noise Reduction, Sekce Chorusu se ovládá pomocí potenciometrů Depth a Rate a sekce delaye nabízí Mix, Regen a Time. Kromě toho je k dispozici i samostatný spínač pro funkci Tap Tempo i vestavěná efektová smyčka. Delay nabízí maximální zpoždění 1000 ms. Rozměry: 320 x 65 x 42 mm, hmotnost: 650 g. Země původu: Čína Typ: Boost (Zesílení) Integrovaná ladička: Ano Typ: Delay Typ: Chorus Typ: Integrovaná ladička Typ: Redukce šumu Typ: High Gain Typ: Distortion Adaptér součástí: Ano Provoz na baterie: Ne Napájení: Adaptér Napájení: 9V

Produkt je výrobek značky Valeton ,distribuovaný s EAN kódem 6959473982037.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Valeton, Hobby, hudba a výtvarné umění Valeton, Hudební nástroje – příslušenství Valeton, Smyčcové nástroje – příslušenství Valeton, Kytary – příslušenství Valeton.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Valeton VES-3 Dapper Dark a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Valeton a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Valeton najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Valeton VES-3 Dapper Dark
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč