Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Strymon Sunset Dual

Strymon Sunset Dual

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Strymon Sunset Dual z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Strymon Sunset Dual .

Detailní informace

Prémiový overdrive pedál s hybridním číslicově-analogovým obvodem. Sunset nabízí dvojici samostatně spínatelný kanálů a 6 volitelných obvodů, které jsou navrženy podle 6 nejoblíbenějších analogových typů obvodů. O vstupní gain sekci pečují JFET tranzistory a výstupní sekci má na starosti supervýkonný digitální procesor díky čemuž se můžete spolehnout na zvuk prémiové kvality. Pro každý kanál pedálu je k dispozici trojice potenciometrů pro Level, Drive a Tone, jakož i přepínač pro volbu jednoho z 6 obvodů (3 pro každý kanál). Na výběr je germani...ový obvod, který je známý svou hutnou odezvou, Texas, který nabízí zkreslení s výraznou dynamikou, Treble, který slouží jako booster pro výškové frekvence, 2stage, který kombinuje soft-clipping a hard-clipping sekci a nabízí široké spektrum zkreslení, Hard, který je typický pro své hutné a silné, no čitelné zkreslení a JFET, který slouží jako clean booster a výrazně zhutňuje výsledný zvuk. Levý potenciometr Level je vybaven sekundární funkcí a slouží i jako redukce šumu. Zadní panel nabízí klasické konektory pro vstup a výstup. K dispozici je také vstup pro expression pedál, kterým lze kontrolovat jakýkoliv parametr a vstup pro Favourtite pedál, díky kterému je možné uložit si jeden uživatelský preset. Přepínač na zadním panelu slouží k propojení dvou kanálů v sérii (v pořadí A-B nebo B-A) nebo paralelně. Každé z těchto nastavení má následně vliv na výsledný zvuk pedálu. Země původu: Čína Typ: Overdrive True bypass: Ano Adaptér součástí: Ano Typ: Boost (Zesílení) Ovládání: Úroveň Ovládání: Drive Ovládání: Tónová clona Vstupy: Mono Výstupy: Mono Provoz na baterie: Ne Napájení: Adaptér Napájení: 9V

Produkt je výrobek značky Strymon ,distribuovaný s EAN kódem 0852636007904.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Strymon, Hobby, hudba a výtvarné umění Strymon, Hudební nástroje – příslušenství Strymon, Smyčcové nástroje – příslušenství Strymon, Kytary – příslušenství Strymon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 590,- Kč
11 090,- Kč
Detail
7 369,- Kč
7 059,- Kč
Detail
11 294,- Kč
10 690,- Kč
Detail
8 099,- Kč
7 959,- Kč
Detail
9 531,- Kč
8 969,- Kč
Detail
3 789,- Kč
3 578,- Kč
Detail
3 389,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Strymon Sunset Dual a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Strymon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Strymon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Strymon Sunset Dual
Právě si prohlížíte...

7690,- Kč