Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Strymon Dig

Strymon Dig

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Strymon Dig z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Strymon Dig .

Detailní informace

Špičkový digitální delay, vycházející z prémiových rackových delaye 80. let. Na výběr proto nabízí trojici módů, které jsou typické pro různé éry 80. let a přimíchává k nim i příchuť moderního delaye s převodníkem špičkové kvality. První mód ADM vytváří efekty s typickým zvukem počátku 80. let, mód 12-bit je 12 bitový delay, který byl chloubou studia v druhé polovině 80. let a třetí mód je moderní delay s převodníkem ve špičkové kvalitě 24bit/96 kbs. Kromě samotných typů delaye je k dispozici i přepínač pro dva stupně intenzity modulace nebo pr...o její kompletní deaktivaci.
Země původu: USA Typ: Delay True bypass: Ano Adaptér součástí: Ano Ovládání: Time (Časovač) Ovládání: Time 2 Ovládání: Repeats Ovládání: Mix Ovládání: Mix 2 Ovládání: ModulationType Vstupy: Mono Vstupy: Expression Výstupy: Stereo Napájení: 9V Napájení: Adaptér Provoz na baterie: Ne : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Strymon ,distribuovaný s EAN kódem 0852636007256.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Strymon, Hobby, hudba a výtvarné umění Strymon, Hudební nástroje – příslušenství Strymon, Smyčcové nástroje – příslušenství Strymon, Kytary – příslušenství Strymon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 590,- Kč
11 090,- Kč
Detail
7 369,- Kč
7 059,- Kč
Detail
11 294,- Kč
10 690,- Kč
Detail
8 099,- Kč
7 959,- Kč
Detail
9 531,- Kč
8 969,- Kč
Detail
5 890,- Kč
5 359,- Kč
Detail
8 699,- Kč
8 429,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Strymon Dig a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Strymon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Strymon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Strymon Dig
Právě si prohlížíte...

7790,- Kč