Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Strymon BigSky

Strymon BigSky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Strymon BigSky z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Strymon BigSky .

Detailní informace

Kytarový multidimenzionální efekt - reverb, který nabízí 12 různých modulací reverbu v jednom pedálu - Room, Hall, Plate, Spring, Swell, Bloom, Cloud, chorálu, Shimmer, Magneto, Nonlinear, a Reflections; s výjimečně výkonným procesorem SHARC DSP. Je vybaven 7 primárními ovladači nastavení: Decay, Pro-Delay, Mix, Tone, Mod, Param 1, Param 2; přičemž další parametry lze nastavit prostřednictvím menu. Nabízí možnost uložení až 300 přednastavení, funkce Infinite Sustain a Freeze, módy Spillover a Reverb Persist, zda emulaci Selectable Speaker Cabin...et, ideální při nahrávání. Disponuje LED displejem, kompletní MIDI implementací, jack vstupem a výstupem, stereo vstupem i výstupem, vstupem pro expression pedál a vstupem pro napájení. Konstrukce je vyrobena z lehkého, ale odolného hliníku v barevném provedení light blue s laserovým artworkem. Napájení efektu pomocí standardního adaptéru 9 V DC (300 mA min.), Který je součástí balení. Rozměry: 171 x 130 mm.
Země původu: USA True bypass: Ano Adaptér součástí: Ano MIDI rozhraní: Ano Typ: Delay Typ: Reverb Typ: Hall Ovládání: Vokální Ovládání: Value Ovládání: Decay Ovládání: Pre-Delay Ovládání: Mix Ovládání: Tónová clona Ovládání: Mod Ovládání: Parameter 1 Ovládání: Parameter 2 Vstupy: Stereo Vstupy: Expression Vstupy: MIDI IN Výstupy: Stereo Výstupy: MIDI OUT Napájení: Adaptér Napájení: 9V Provoz na baterie: Ne : 20210415.0 : 20210527.0 : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Strymon ,distribuovaný s EAN kódem 0852636007195.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Strymon, Hobby, hudba a výtvarné umění Strymon, Hudební nástroje – příslušenství Strymon, Smyčcové nástroje – příslušenství Strymon, Kytary – příslušenství Strymon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 590,- Kč
11 090,- Kč
Detail
7 369,- Kč
7 059,- Kč
Detail
11 294,- Kč
10 690,- Kč
Detail
8 099,- Kč
7 959,- Kč
Detail
9 531,- Kč
8 969,- Kč
Detail
6 070,- Kč
5 719,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Strymon BigSky a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Strymon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Strymon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Strymon BigSky
Právě si prohlížíte...

12290,- Kč