Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nux MG-20

Nux MG-20

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nux MG-20 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nux MG-20 .

Detailní informace

Kytarový podlahový multiefekt, který disponuje vysoce výkonným 32 bitovým DSP procesorem a technologií TSAC - True Simulation of Analog Circuits. Nabízí 60 různých modelů zvuků, CTRL nožní pedál (sloužící na přepínání a ovládání efektů), barevný TFT LCD displej (6 cm), 72 presetů (36 zabudovaných, 36 vlastních), vestavěný drum machine, 60-sekundový phase loop, vestavěný MP3/WAV přehrávač a vestavěnou ladičku. Na zadní straně se nachází kytarový jack vstup, AUX In jack, který zajišťuje propojení např. s MP3 přehrávači, sluchátkový jack vstup, ja...ck vstup na přepínací pedál (není součástí balení), slot pro SD kartu, USB vstup a adaptérový vstup. Napájení pomocí dodaného adaptéru (je součástí balení) nebo Nux-ACD-008 adaptéru (není součástí balení). Produkt je vyhotoven ve stříbrném barevném provedení. Země původu: Čína Typ: Multieffect Adaptér součástí: Ne Napájení: Adaptér MP3 / linkový vstup: Ano Vstup na SD: Ano Integrovaná ladička: Ano Napájení: 9V Balení obsahuje: Manuál Provoz na baterie: Ne : 20210330.0

Produkt je výrobek značky Nux ,distribuovaný s EAN kódem 6936257204257.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Nux, Hobby, hudba a výtvarné umění Nux, Hudební nástroje – příslušenství Nux, Smyčcové nástroje – příslušenství Nux, Kytary – příslušenství Nux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 389,- Kč
5 179,- Kč
Detail
2 119,- Kč
2 018,- Kč
Detail
4 369,- Kč
Detail
5 859,- Kč
5 549,- Kč
Detail
6 990,- Kč
6 819,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nux MG-20 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nux MG-20
Právě si prohlížíte...

5790,- Kč