MOOER Pure Octave

MOOER Pure Octave
2 096 1 595 486
2 096,- Kč

Původní cena: 1 595,- Kč


Hodnocení:


MOOER Pure Octave z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MOOER Pure Octave .

Detailní informace

Podlahový pedál typu Polyphonic Octaver ze série Micro Series značky Mooer. Pedál vyniká, tak jako všechny efekty značky Mooer, velmi kompaktními rozměry a pevnou konstrukcí. Pedál je vybaven čtveřicí ovládacích prvků, mezi kterými je možné nalézt ovladač pro mixování efektovaného a čistého signálu Dry, samostatný ovladač hlasitosti pro spodní oktávy Sub, stejně jako i pro vrchní oktávy Upper a ovladač pro různá nastavení oktávových módů, které nabízejí rozsah 2 oktávy nahoru a dolů v 11 různých konfiguracích. Pure Octave je samozřejmě vybaven ...true bypass spínáním. Pedál je možné napájet pouze pomocí 9 V adaptéru (centr negative), který není součástí balení. Rozměry: 93,5 x 42 x 52 mm, hmotnost: 160 g. Napájení : Adaptér Výstupy : Mono Země původu : Čína Ovládání : Dry Adaptér součástí : Ne Ovládání : Sub Ovládání : Mode Ovládání : Upper True bypass : Ano Napájení : 9V Typ : Octaver Vstupy : Mono

Produkt je výrobek značky Mooer ,distribuovaný s EAN kódem 6943206790433.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Mooer, Hobby, hudba a výtvarné umění Mooer, Hudební nástroje – příslušenství Mooer, Smyčcové nástroje – příslušenství Mooer, Kytary – příslušenství Mooer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 641,- Kč
Detail
5 919,- Kč
5 349,- Kč
Detail
4 090,- Kč
3 793,- Kč
Detail
2 035,- Kč
1 967,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MOOER Pure Octave a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mooer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mooer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOOER Pure Octave
Právě si prohlížíte...

2096,- Kč