Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MOOER GE300 Lite

MOOER GE300 Lite

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MOOER GE300 Lite z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MOOER GE300 Lite .

Detailní informace

Mooer GE300 LITE je dokonalá přenosná kytarová stanice pro všechny kytaristy, ať už ve studiu nebo na pódiu. Obsahuje 108 digitálních modelů zesilovačů založených na nelineární technologii modelování zesilovačů Mooer, 43 simulátorů kabinetů, plnohodnotný IR loader a kompletní doplněk klasických a moderních efektů, které lze dále rozšířit využitím výhod Mooer GE Labs a Mooer Studio Platf...orms, GE300 LITE vám dává to nejlepší z Mooer v novém kompaktním balení. Všechny tyto funkce jsou ovládány pomocí osm-nožního spínače s trojitým režimem s přiřaditelnými LED barvami a funkcemi, třináct bloků efektů a 255 předvoleb bank na uložení všech nebo vašich oblíbených nastavení tónů. Tone Capture je také součástí GE300 LITE a umožňuje digitální simulace kytar, zesilovačů a reproduktorových kabinetů. Režim Amp umožňuje vzorkovat a zachycovat skutečný zesilovač, kytarový režim umožňuje zachytit charakteristiky ekvalizéru vašeho nástroje. Režim Cab poskytuje vše v jednom na vzorkování různých druhů reproduktorových kabinetů a vytvoření vlastního IR souboru. Všechny tyto prvky jsou poháněny dvěma čipy SHARC DSP s intuitivním uživatelským rozhraním a řadou profesionálních ovládacích prvků a volitelnými vstupně-výstupními možnostmi, které hráčům poskytují naprostou kontrolu, ať už na pódiu nebo ve studiu. Mezi další funkce patří programovatelná efektová smyčka, 30-sekundový looper, přepínání externích zařízení, přímé USB audio a další! Počet efektů: 164 Vstupy: Mono (Jack 6,3mm) Vstupy: AUX (Jack 3,5mm) Vstupy: Expression Pedal Vstupy: USB Výstupy: Mono Jack 6,3mm Výstupy: Konektor pro sluchátka 6,3mm Výstupy: XLR Výstupy: MIDI Vstupy: MIDI Vstupy: Send Vstupy: Return Adaptér součástí: Ano Provoz na baterie: Ne USB: Ano Typ: Multieffect MIDI rozhraní: Ano Počet tlačítek: 8 Varianta: GE 300 Lite Napájení: Adaptér Napájení: 9V : 20210203.0 : 20210322.0 Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Mooer ,distribuovaný s EAN kódem 6971889223009.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Mooer, Hobby, hudba a výtvarné umění Mooer, Hudební nástroje – příslušenství Mooer, Smyčcové nástroje – příslušenství Mooer, Kytary – příslušenství Mooer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 299,- Kč
5 209,- Kč
Detail
4 564,- Kč
Detail
1 425,- Kč
1 355,- Kč
Detail
2 837,- Kč
Detail
1 546,- Kč
1 471,- Kč
Detail
3 890,- Kč
3 728,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MOOER GE300 Lite a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mooer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mooer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOOER GE300 Lite
Právě si prohlížíte...

12290,- Kč