Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

L.R. Baggs Align Session

L.R. Baggs Align Session

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


L.R. Baggs Align Session z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným L.R. Baggs Align Session .

Detailní informace

Pedál pro akustickou kytaru. Nabízí studiovou úroveň saturace a komprese zvuku při koncertním hraní. Použité referenční obvody vylepšují signál snímače a přinášejí bohatý charakter zvuku. Analog saturation často používají zvukový inženýři v nahrávacích studiích při post-produkci. Session DI tuto možnost nabízí při koncertním hraní a dodává zvuku nástroje teplo, rozměr a harmonický obsah. Běžný kompresor odstraňuje velkou část signálu. Align Session nabízí 3 frekvenční pásma určené pro akustickou kytaru a reaguje na dynamiku hry v reálném čase. ...Pedál je vybaven ovládacím prvkem Gain pro nastavení výstupního signálu pasivních a aktivních snímačů. Napájen je 9 V baterií, nebo 9 V DC napájecím zdrojem. Nožní přepínač Engage umožňuje vypnutí efektu v režimu true bypass. Pedál je vybaven ovládáním výstupní hlasitosti. Výstup: 6,3 mm jack konektor. Země původu: USA Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ano Typ: Kompresor True bypass: Ano Napájení: Adaptér nebo Baterie Typ baterie: 9V

Produkt je výrobek značky L.r. Baggs ,distribuovaný s EAN kódem 0897042002228.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava L.r. Baggs, Hobby, hudba a výtvarné umění L.r. Baggs, Hudební nástroje – příslušenství L.r. Baggs, Smyčcové nástroje – příslušenství L.r. Baggs, Kytary – příslušenství L.r. Baggs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 546,- Kč
1 471,- Kč
Detail
3 389,- Kč
Detail
3 444,- Kč
2 919,- Kč
Detail
4 311,- Kč
4 152,- Kč
Detail

Schuberth S3 Matt Black L Přilba

Velikost L / Black / DFP (Direct Fibre Processing - Fibreglass) Expanded polystyrene foam (EPS) / Schuberth
10 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

L.R. Baggs Align Session a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce L.r. Baggs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku L.r. Baggs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

L.R. Baggs Align Session
Právě si prohlížíte...

4690,- Kč