Keeley Magnetic Echo

Keeley Magnetic Echo
4 640 3 977 540
4 640,- Kč

Původní cena: 3 977,- Kč


Hodnocení:


Keeley Magnetic Echo z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Keeley Magnetic Echo .

Detailní informace

Efektový pedál typu Delay. Magnetic Echo produkuje zvuk inspirovaný zejména elektronkovými páskovými echami z minulosti. K dosažení zvuku, podobného těmto legendárním zařízením, využívá několik potenciometrů umístěných na přední straně efektu. Delay time kontroluje délku zpoždění efektového signálu oproti čistému. Ten se pohybuje mezi 40ms a 600ms a dává vám tak na výběr z celé řady různých zvuků. Regen kontroluje počet opakování delay signálu. Potenciometrem level lze nastavit úroveň výstupního signálu. Páskové echa jsou známé zejména díky mal...ým nedokonalostem ve své zvukové projekci. Magnetic Echo tyto nedokonalosti simuluje ovladači Depth a Rate, které jemně modulují a filtrují signál efektu. Pedál je samozřejmě true bypass. Efekt je možné napájet 9V baterií nebo adaptérem (center negative), který není součástí balení. Typ : Delay Země původu : Čína Napájení : 9V True bypass : Ano Provoz na baterie : Ano Adaptér součástí : Ne Napájení : Adaptér nebo Baterie Typ : Echo

Produkt je výrobek značky Keeley ,distribuovaný s EAN kódem 0854295005369.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Keeley, Hobby, hudba a výtvarné umění Keeley, Hudební nástroje – příslušenství Keeley, Smyčcové nástroje – příslušenství Keeley, Kytary – příslušenství Keeley.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 832,- Kč
7 489,- Kč
Detail
7 199,- Kč
6 289,- Kč
Detail
5 890,- Kč
5 579,- Kč
Detail
4 799,- Kč
4 508,- Kč
Detail
14 390,- Kč
Detail
24 397,- Kč
Detail
5 590,- Kč
5 389,- Kč
Detail
7 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Keeley Magnetic Echo a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Keeley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Keeley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Keeley Magnetic Echo
Právě si prohlížíte...

4640,- Kč