Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Joyo D-SEED Digital Delay

Joyo D-SEED Digital Delay

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Joyo D-SEED Digital Delay z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Joyo D-SEED Digital Delay .

Detailní informace

Efektový pedál typu Delay. D-Seed nabízí 4 typy delay efektů a dvojici kanálů, které jsou vybaveny samostatným spínačem pro jejich okamžité přepínání. Přední panel nabízí na výběr ze 4 ovládacích prvků. Mix se stará o mixování efektového a čistého signálu, Mode přepíná mezi 4 různými módy delay efektů jako Copy (páskový delay), Analaog, Modulation a Reverse. Potenciometr Time ovládá čas zpoždění ozvěny (až do 6000ms a Feedback počet opakování. Pedál je vybaven dvojicí nožních přepínačů, které slouží k přepínání kanálů, aktivaci a deaktivaci efe...ktu a pro využívání funkce Tap Tempo. Efekt lze napájet pomocí adaptéru (center negative), který není součástí balení. Země původu: Čína Typ: Delay Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ne Napájení: Adaptér : 20210215.0 True bypass: Ne Počet tlačítek: 2 Počet presetů: 4 : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Joyo ,distribuovaný s EAN kódem 6972716320687.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Joyo, Hobby, hudba a výtvarné umění Joyo, Hudební nástroje – příslušenství Joyo, Smyčcové nástroje – příslušenství Joyo, Kytary – příslušenství Joyo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 952,- Kč
Detail
6 189,- Kč
6 019,- Kč
Detail
1 746,- Kč
Detail
8 666,- Kč
8 319,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Joyo D-SEED Digital Delay a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Joyo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Joyo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Joyo D-SEED Digital Delay
Právě si prohlížíte...

1790,- Kč