Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Bubbler Analog

Fender Bubbler Analog

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Bubbler Analog z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Bubbler Analog .

Detailní informace

Kytarový pedálový efekt typu chorus. Nabízí klasický analogový zvuk a nové způsoby, jak tvarovat váš zvuk. Efekt disponuje přepínačem pro rychlé a pomalé otáčky s nezávislými ovládacími prvky pro Rate a Depth. Kromě toho je vybaven přepínačem Wave umožňujícím výběr mezi tradičními sinusovými a trojúhelníkovými křivkami. Pomocí ovladače Sensitivity lze kontrolovat a nastavovat změnu rychlosti modulace na základě dynamiky hraní. Efekt má zabudovaný originální obvod Fender. Tělo je vyrobeno z lehkého a odolného eloxovaného hliníku a je vybaveno LE...D diodou a podsvícením pro lepší orientaci (lze vypnout). Na zadní části se nacházejí přepínače pro LED On/Off. Bubbler je true bypass, je vybaven jedním ¼'' vstupem a dvěma ¼'' výstupy. Napájí se pomocí 9V centr negative adaptéru (není součástí balení). True bypass: Ano Adaptér součástí: Ne Napájení: Adaptér Typ: Chorus Typ: Vibrato Země původu: Čína Ovládání: Úroveň Ovládání: Rate 1 Ovládání: Depth 1 Ovládání: Rate 2 Ovládání: Depth 2 Ovládání: Sensitivity Ovládání: Wave Vstupy: Mono Výstupy: Mono Výstupy: Stereo

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978909063.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje – příslušenství Fender, Smyčcové nástroje – příslušenství Fender, Kytary – příslušenství Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 049,- Kč
1 929,- Kč
Detail
1 449,- Kč
1 427,- Kč
Detail
8 629,- Kč
Detail
6 531,- Kč
5 959,- Kč
Detail
6 879,- Kč
Detail

Fender 2'' Right Height Tweed Strap

Brown Black / Synthetic Textile / Fender
841,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Bubbler Analog a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Bubbler Analog
Právě si prohlížíte...

2890,- Kč