Electro Harmonix RIPPED SPEAKER

Electro Harmonix RIPPED SPEAKER
2 861 2 899 547
2 861,- Kč

Původní cena: 2 899,- Kč


Hodnocení:


Electro Harmonix RIPPED SPEAKER z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Electro Harmonix RIPPED SPEAKER .

Detailní informace

Ripped Speaker je moderní fuzz se starými kořeny a vzdává poctu jednomu ze způsobů, jak se vydávali první zkreslené zvuky kytary a basy. Při nízkých nastaveních fuzz pedál emuluje lo-fi zkreslení zvuků z dávných dob, druhy zvuků vytvářených žiletkou aplikovanou na kužel reproduktoru, volnou elektronkou nebo chybným kanálem na nahrávací konzole. Když ho "nakopnete" zvuk se transformuje. Je moderní a monumentální se žhavým, plně nasyceným, neurčitým tónem. Knoflík RIP reproduktoru Ripped Speaker je ovladač předpětí, který nastavuje míru oříznutí ...v horní a spodní části tvaru signální vlny. Dodává spoustu všestrannosti a umožňuje vám přizpůsobit charakter fuzzu. Střední poloha je neutrální, což je pozice, v níž je fuzz dokonale vyvážený ... objemný, se skvělými spodky a jasnými výškami, aniž by byl drsný. Když otočíte knoflík ve směru hodinových ručiček, pedál vytvoří gating efekt a signál prská a vypadává. Je to skvělé pro vytvoření efektu umírající baterie. Otočením knoflíku CCW se vytvoří jiný styl Fuzzu s plynulejším gating efektem, při kterém signál rychle slábne. Ovládání TÓNU je aktivní a poskytuje ekvalizér typu naklonění a posunu. To znamená, že v pozici "na poledne" je EQ flat. Když otočíte knoflík proti směru hodinových ručiček, frekvenční odezva bude temnější s výraznějšími basy a slabšími výškami. Pohyb ve směru hodinových ručiček přinese jasnější tón s čistšími výškami a sníženými basy. Ripped Speaker je vybaven skutečným bypass přepínáním a obsahuje 9 voltovou baterii. 9 V adaptér EHX 9 si lze dokoupit. Ovládání : Hlasitost Adaptér součástí : Ne Ovládání : Fuzz Barva : Šedá Provoz na baterie : Ano True bypass : Ano Výstupy : Jack 6,3mm Napájení : Adaptér nebo Baterie Napájení : 9V Typ : Fuzz Země původu : USA Typ baterie : 9V Vstupy : Jack 6.3 mm Ovládání : Tónová clona

Produkt je výrobek značky Electro Harmonix ,distribuovaný s EAN kódem 0683274012353.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Electro Harmonix, Hobby, hudba a výtvarné umění Electro Harmonix, Hudební nástroje – příslušenství Electro Harmonix, Smyčcové nástroje – příslušenství Electro Harmonix, Kytary – příslušenství Electro Harmonix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 316,- Kč
Detail
1 890,- Kč
1 760,- Kč
Detail
2 546,- Kč
Detail
1 482,- Kč
1 458,- Kč
Detail
1 400,- Kč
1 343,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Electro Harmonix RIPPED SPEAKER a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electro Harmonix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electro Harmonix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Electro Harmonix RIPPED SPEAKER
Právě si prohlížíte...

2861,- Kč