EarthQuaker Devices Aqueduct

EarthQuaker Devices Aqueduct
6 679 5 389 1712
6 679,- Kč

Původní cena: 5 389,- Kč


Hodnocení:


EarthQuaker Devices Aqueduct z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným EarthQuaker Devices Aqueduct .

Detailní informace

Kytarový efektový vintage analog/digital pedál typu vibrato disponující osmi modulačními režimy. Efekt se ovládá pomocí ovladačů pro Rate nastavující rychlost LFO, která řídí rychlost stoupání a klesání ladění, dále Depth pro řízení amplitudy LFO nastavující intenzitu vibráta a pomocí otočného ovladače pro Mode. Ten vybírá mezi jedním z osmi kombinací vlnového tvaru LFO a obálky, který dramaticky mění charakter modulace. Jsou to režimy Sine - hladký a jemný pro klasické vibrato efekty, Triangle - výraznější než Sine s větším důrazem na vrcholy,... Ramp - krátký puls následovaný rychlým sklonem dolů, Square - velmi roztrhaný a tvrdý zvukový efekt, Random - pohybuje se v celém spektru s nepředvídatelným zvukem, Env D - kontrola hloubky obálky, Env R - kontrola rychlosti obálky a Env P - kontrola ladění obálky. Kromě toho nabízí technologii Flexi-Switch a dva ¼ '' jack In / Out konektory. Efekt je true bypass a napájí se pomocoou 9V adaptéru s 2,1 mm centr negative konektorem (není součástí balení). Rozměry: 57 x 64 x 120 mm Země původu : USA True bypass : Ano Typ : Vibrato Napájení : 9V Napájení : Adaptér Adaptér součástí : Ne

Produkt je výrobek značky Earthquaker Devices ,distribuovaný s EAN kódem 0855755007343.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Earthquaker Devices, Hobby, hudba a výtvarné umění Earthquaker Devices, Hudební nástroje – příslušenství Earthquaker Devices, Smyčcové nástroje – příslušenství Earthquaker Devices, Kytary – příslušenství Earthquaker Devices.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 169,- Kč
4 801,- Kč
Detail
6 559,- Kč
Detail
5 790,- Kč
5 459,- Kč
Detail
2 480,- Kč
Detail
8 979,- Kč
Detail
2 546,- Kč
Detail
6 070,- Kč
5 889,- Kč
Detail
5 790,- Kč
5 209,- Kč
Detail
4 589,- Kč
4 457,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

EarthQuaker Devices Aqueduct a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Earthquaker Devices a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Earthquaker Devices najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EarthQuaker Devices Aqueduct
Právě si prohlížíte...

6679,- Kč