Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dunlop Way Huge WHE900

Dunlop Way Huge WHE900

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dunlop Way Huge WHE900 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Dunlop Way Huge WHE900 .

Detailní informace

The Way Huge Atreides Analog Weirding Module nabízí kaleidoskop organických tónů podobných syntezátorúm. Toto zařízení, inspirované vintage mini syntezátorem z roku 1980, produkuje monofonní efekt s mnoha vrstvami, se kterými je možné podle potřeby manipulovat pomocí techniky dynamického hraní a nastavení každého z jeho ovladačů. Sepnutí nožního spínače generuje explozi množství různoro...dých zvuků. Objevte ohromující a rozšiřující se svět hudebních požitků plný čisté fantazie. Typ: Synth Barva: Šedá Integrovaná ladička: Ne True bypass: Ano Ovládání: Hlasitost Ovládání: Sens Ovládání: Range Ovládání: Bright Ovládání: Fuzz Ovládání: Sub Typ: Fuzz Vstupy: Jack 6.3 mm Výstupy: Jack 6,3mm Provoz na baterie: Ano Hmotnost (g): 450.0 Země původu: USA Adaptér součástí: Ne Typ baterie: 9V Šířka (mm): 127.0 Výška (mm): 83.0 Hloubka (mm): 70.0 Napájení: Adaptér nebo Baterie Napájení: 9V Balení obsahuje: Manuál

Produkt je výrobek značky Dunlop Way Huge ,distribuovaný s EAN kódem 0710137122734.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Dunlop Way Huge, Hobby, hudba a výtvarné umění Dunlop Way Huge, Hudební nástroje – příslušenství Dunlop Way Huge, Smyčcové nástroje – příslušenství Dunlop Way Huge, Kytary – příslušenství Dunlop Way Huge.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dunlop Way Huge WHE900 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dunlop Way Huge a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dunlop Way Huge najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dunlop Way Huge WHE900
Právě si prohlížíte...

5390,- Kč