Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DOD Rubberneck

DOD Rubberneck

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


DOD Rubberneck z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným DOD Rubberneck .

Detailní informace

Pedálový efekt typu Analog Delay. Přední strana pedálu nabízí kontrolu nad krásným až jeden a půl sekundovým analogovým delaye, množstvím opakování a jejich hlasitosti, spolu s funkcemi tap tempo, přepínáním doby (osminové / tříčtvrteční / čtvrťové) a ocasu (vypnuto / zapnuto / pouze delay) delaye. Dvouúrovňové potenciometry umožňují nezávislou kontrolu nad rychlostí a hloubkou modulace a také gainu a tónové clony. Díky vstupu a výstupu pro efektovou smyčku Rubberneck umožňuje vložit do smyčky jiné efekty, a možnost ovládání na dálku pomocí ext...erního footswitche FS3X. Další funkcí jsou LED diody zobrazující rychlost delaye a zapnutí / vypnutí efektu, které jsou však zároveň potenciometry pro kontrolování pitch sweepu, techniky známé jako rubbernecking. Samozřejmostí je funkce true bypass. Efekt přichází v odolné ocelové konstrukci, a je napájen externím 9V adaptérem (není součástí balení). Rozměry: 122 x 119 x 55 mm, hmostnost: 390 g. Adaptér součástí: Ne True bypass: Ano Typ: Delay Typ: Pitch Shifter Země původu: Hongkong Napájení: Adaptér : Al/Mn

Produkt je výrobek značky Dod ,distribuovaný s EAN kódem 0691991006210.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Dod, Hobby, hudba a výtvarné umění Dod, Hudební nástroje – příslušenství Dod, Smyčcové nástroje – příslušenství Dod, Kytary – příslušenství Dod.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 589,- Kč
4 519,- Kč
Detail
1 349,- Kč
Detail
3 791,- Kč
3 537,- Kč
Detail
11 294,- Kč
10 690,- Kč
Detail
4 369,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

DOD Rubberneck a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dod a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dod najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DOD Rubberneck
Právě si prohlížíte...

5290,- Kč