Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Schaller HGO 1 Baseplate 3 L Zlatá

Schaller HGO 1 Baseplate 3 L Zlatá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schaller HGO 1 Baseplate 3 L Zlatá z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, kytarové příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Schaller HGO 1 Baseplate 3 L Zlatá .

Detailní informace

Ladící mechanika pro klasickou kytaru ze série Hauser. Mechaniky jsou namontovány přesně na správnou vzdálenost na základní desce, která je odolná proti deformaci. Ložiska jsou vyrobeny z extrémně kluzného materiálu, což znamená, že všechny pohyblivé komponenty pracují absolutně bez tření a opotřebení. Všechny díly jsou přesně zhotoveny a povrchově upravené a samo-uzamykací pohon zaručuje rovnoměrné, jemné a plynulé ladění. Všechny sloupky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní mosazi a jsou namontovány do pouzdra s maximální přesností, což zajišťuje ...co nejlepší přesnost ladění a odolnost proti opotřebení. Převodový poměr 1:16, hlavičky vyrobeny z akrylátu, hmotnost: 161 g / 1 kus. Vyrobeno s povrchovou úpravou: Gold Země původu : Německo Varianta : Bílá Barva : Zlatá

Produkt je výrobek značky Schaller ,distribuovaný s EAN kódem 4036641563006.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Schaller, Hobby, hudba a výtvarné umění Schaller, Hudební nástroje – příslušenství Schaller, Smyčcové nástroje – příslušenství Schaller, Kytary – příslušenství Schaller, Kytarové příslušenství Schaller.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Gold
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hipshot 41060C Chromová

Chrome / Stainless Steel Brass / Hipshot
3 019,- Kč
2 672,- Kč
Detail
2 869,- Kč
2 540,- Kč
Detail
2 899,- Kč
2 567,- Kč
Detail
1 549,- Kč
1 430,- Kč
Detail
2 990,- Kč
2 900,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Schaller HGO 1 Baseplate 3 L Zlatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, kytarové příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schaller a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schaller najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schaller HGO 1 Baseplate 3 L Zlatá
Právě si prohlížíte...

1544,- Kč