Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Roasted Maple Vintera Mod 50s Telecaster 21 Žíhaný javor Kytarový krk

Fender Roasted Maple Vintera Mod 50s Telecaster 21 Žíhaný javor  Kytarový krk

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Roasted Maple Vintera Mod 50s Telecaster 21 Žíhaný javor Kytarový krk z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, kytarové příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Roasted Maple Vintera Mod 50s Telecaster 21 Žíhaný javor Kytarový krk .

Detailní informace

Lákavost Roasted Maple krku nelze popřít. Je odolný vůči výkyvům vlhkosti a vyznačuje se nádherným, tmavým vzhledem, má větší sustain a dodávají zvuku nástroje jedinečnou barvu. Tento pravý krk Fender Telecaster je vyroben ve výrobním závodě v Ensenada v Mexiku. Představuje vintage styl "soft V" profilu krku a javorový hmatník s poloměrem 9,5" s 21 pražci typu jumbo pro moderní pocit z hraní. Tento k...rk je dokonalým způsobem, jak dát vašemu Telecastru autentický pocit Fender. Protože originální náhradní krky Fender nebyly nikdy připevněné k tělu kytary, musí být montážní otvory vyřezané kvalifikovaným personálem. Mohou být zapotřebí další instalační procesy, například pražcové práce, připevnění krku k tělu a další postupy nastavení nástroje. Typ: Telecaster Počet pražců: 21 Barva: Natural Země původu: Mexiko Rádius hmatníku: 9,5" Povrchová úprava: Satin Vykládání hmatníku: Black Dot Hmatník: Žíhaný javor (Roasted Maple) Velikost pražců: Medium Jumbo Krk: Žíhaný javor (Roasted Maple) Profil krku: Soft V Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Menzura (mm): 648.0 Nultý pražec: Syntetická kost Varianta: Telecaster 50s Preferovaná ruka: Pravá ruka

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978550128.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje – příslušenství Fender, Smyčcové nástroje – příslušenství Fender, Kytary – příslušenství Fender, Kytarové příslušenství Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

486,- Kč
Detail
2 777,- Kč
2 674,- Kč
Detail
3 149,- Kč
2 650,- Kč
Detail
6 239,- Kč
6 039,- Kč
Detail
221,- Kč
Detail
693,- Kč
617,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Roasted Maple Vintera Mod 50s Telecaster 21 Žíhaný javor Kytarový krk a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, kytarové příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Roasted Maple Vintera Mod 50s Telecaster 21 Žíhaný javor Kytarový krk
Právě si prohlížíte...

9490,- Kč