Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Neck Road Worn 70's DLX 21 Javor Kytarový krk

Fender Neck Road Worn 70's DLX 21 Javor Kytarový krk

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Neck Road Worn 70's DLX 21 Javor Kytarový krk z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, kytarové příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Neck Road Worn 70's DLX 21 Javor Kytarový krk .

Detailní informace

Nitrocelulózový lak je povrchovou úpravou věrnou vintage modelům, které stárnou postupně, což dává nástroji velmi pěkný vzhled. Povrchová úprava Nitro Road Worn je ručně patinovaná, aby se s dokonalou věrností znovu vytvořil vzhled a dojem z vintage nástroje. Tento autentický krk Fender Telecaster Deluxe se vyrábí v továrně v mexickém městě Ensenada. Má profil "Medium C" a javorový hmatník s p...oloměrem 9,5" (241 mm) s 21 pražci typu jumbo. Poskytuje vám veškerý herní komfort vintage nástroje. Ačkoli tento krk vyžaduje koncepci uchycení třemi šrouby, která je typická pro Tele v 70. letech, pouze dva spodní otvory jsou předvrtané, takže jej můžete připevnit na různé těla kytary. Nultý pražec ze syntetické kosti má předpřipravené drážky, které usnadňují přesný rozestup strun. Perfektní řešení pro získání autentického pocitu z nástrojů Fender na vašem Tele. Na hlavě tohoto náhradního krku je dokonce umístěno logo éry CBS, které je větší, a také obsahuje matici "Bullet" pro truss rod. Hmatník : Javor Typ : Telecaster Preferovaná ruka : Pravá ruka Povrchová úprava : Nitrocellulose Lacquer Nultý pražec : Syntetická kost Krk : Javor Menzura (mm) : 648.0 Počet pražců : 21 Země původu : Mexiko Velikost pražců : Medium Jumbo Vykládání hmatníku : Black Dot Profil krku : Medium C Šířka nultého pražce (mm) : 42.0 Rádius hmatníku : 9,5" Barva : Natural

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978730230.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje – příslušenství Fender, Smyčcové nástroje – příslušenství Fender, Kytary – příslušenství Fender, Kytarové příslušenství Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Hipshot 40500SS-416

Silver / Stainless Steel / Hipshot
4 729,- Kč
4 063,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Neck Road Worn 70's DLX 21 Javor Kytarový krk a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, kytarové příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Neck Road Worn 70's DLX 21 Javor Kytarový krk
Právě si prohlížíte...

7469,- Kč