Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Neck Road Worn 50's Stratocaster 21 Javor Kytarový krk

Fender Neck Road Worn 50's Stratocaster 21 Javor Kytarový krk

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Neck Road Worn 50's Stratocaster 21 Javor Kytarový krk z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, kytarové příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Neck Road Worn 50's Stratocaster 21 Javor Kytarový krk .

Detailní informace

Nitrocelulózový lak je povrchovou úpravou věrnou vintage modelům, které stárnou postupně, což dává nástroji velmi pěkný vzhled. Povrchová úprava Nitro Road Worn je ručně patinovaná, aby se s dokonalou věrností znovu vytvořil vzhled a dojem z milovaného vintage nástroje. Tento autentický krk Fender Stratocaster se vyrábí v továrně Ensenada v Mexiku. Vyznačuje se profilem "Late 50s Thick Soft V" a hmatníkem z... javoru s poloměrem 184 mm s 21 vintage vysokými pražci. Poskytuje vám veškerý herní komfort původního nástroje. Syntetický nultý pražec má předem vyříznuté drážky, které usnadňují přesné rozestupy strun. Ideální řešení pro zachování autentického vzhledu nástroje Fender na vašem Stratu, hlava tohoto náhradního krku má dokonce známé "špagetové" logo. Barva: Natural Země původu: Mexiko Preferovaná ruka: Pravá ruka Rádius hmatníku: 7,25" Povrchová úprava: Nitrocellulose Lacquer Vykládání hmatníku: Black Dot Hmatník: Javor Počet pražců: 21 Velikost pražců: Vintage Tall Krk: Javor Profil krku: Soft V Šířka nultého pražce (mm): 42.0 Menzura (mm): 648.0 Nultý pražec: Syntetická kost Typ: Stratocaster

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978730216.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje – příslušenství Fender, Smyčcové nástroje – příslušenství Fender, Kytary – příslušenství Fender, Kytarové příslušenství Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

486,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Neck Road Worn 50's Stratocaster 21 Javor Kytarový krk a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, kytarové příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Neck Road Worn 50's Stratocaster 21 Javor Kytarový krk
Právě si prohlížíte...

12090,- Kč