Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gravity Picks GTCL60 Classic Standard .60mm 3-Pack Purple

Gravity Picks GTCL60 Classic Standard .60mm 3-Pack Purple

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gravity Picks GTCL60 Classic Standard .60mm 3-Pack Purple z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, kytarová trsátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gravity Picks GTCL60 Classic Standard .60mm 3-Pack Purple .

Detailní informace

Balení tří prémiových akrylových trsátek ze série Standard Classic. Trsátka jsou vyrobeny z akrylu díky čemuž nabízejí hlasitý a jasný zvuk při hře na elektrickou kytaru nebo baskytaru. Kromě toho je tento materiál zpracován tak, aby minimalizoval smyk a poskytoval tak neuvěřitelnou stabilitu a pohodlí při hře. Trsátka značky Gravity Picks patří mezi nejpevnější a nejspolehlivější trsátka na trhu a proto se řadí do skupiny prémiových produktů. Vyráběné jsou samozřejmě v USA. Série: Classic. Tloušťka: .60 mm. Velikost: Standard.Farebné provedení...: Purple Varianta : 0,6 mm Země původu : USA Tloušťka (mm) : 0.6 Barva podle výrobce : Purpurová Tloušťka : Medium Barva : Fialová Počet v balení (ks) : 6 Materiál : Akrylové vlákno

Produkt je výrobek značky Gravity Picks ,distribuovaný s EAN kódem 0638888377091.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gravity Picks, Hobby, hudba a výtvarné umění Gravity Picks, Hudební nástroje – příslušenství Gravity Picks, Smyčcové nástroje – příslušenství Gravity Picks, Kytary – příslušenství Gravity Picks, Kytarová trsátka Gravity Picks.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Violet
  • Materiál: Acrylic fiber
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Ibanez PJTC1 Trsátko

Transparent / Copolyester / Ibanez
335,- Kč
Detail
257,- Kč
Detail

D'Addario Planet Waves 1CAB4-15BT2 Trsátko

Multi / Celluloid / D'addario planet waves
391,- Kč
Detail
339,- Kč
329,- Kč
Detail

Brand Nubian - One For All

Green Violet Orange / Brand nubian
894,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gravity Picks GTCL60 Classic Standard .60mm 3-Pack Purple a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, kytarová trsátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gravity Picks a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gravity Picks najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gravity Picks GTCL60 Classic Standard .60mm 3-Pack Purple
Právě si prohlížíte...

229,- Kč