Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender 75th Anniversary Pick Tin

Fender 75th Anniversary Pick Tin

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender 75th Anniversary Pick Tin z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, smyčcové nástroje – příslušenství, kytary – příslušenství, kytarová trsátka, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender 75th Anniversary Pick Tin .

Detailní informace

Před 75 lety to pokorný muž rozbalil ve své malé opravně rádií ve Fullertonu v Kalifornii. Jeho jméno bylo Clarence Leonidas "Leo" Fender. V roce 1946 Leo vytvořil společnost Fender Electric Instrument Company a navždy změnil tvář moderní hudby. Tato plechovka je k dispozici pouze na omezenou dobu a obsahuje 18 středně tvrdých celuloidových trsátek v bílé perleti s logem 75. výročí. Celuloid je prvotřídní materiál na trs...átka a po desetiletí je základním kamenem nabídky Fender. Celuloidové trsátka dodávají tradiční nádech a hřejivý, kulatý tón. Tradiční tvar 351, nejoblíbenější design Fender, je dokonalým doplňkem pro hráče všech stylů a technik. Set: Ano Tloušťka: Medium Tloušťka (mm): 0.7 Počet v balení (ks): 18 Materiál: Celuloid Země původu: USA Barva: Černá Barva: Bílá Interpret / Téma: Fender

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978750467.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje – příslušenství Fender, Smyčcové nástroje – příslušenství Fender, Kytary – příslušenství Fender, Kytarová trsátka Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Celluloid
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

257,- Kč
Detail

Ibanez PJTC1 Trsátko

Transparent / Copolyester / Ibanez
335,- Kč
Detail

D'Addario Planet Waves 1CAB4-15BT2 Trsátko

Multi / Celluloid / D'addario planet waves
391,- Kč
Detail
339,- Kč
329,- Kč
Detail
1 319,- Kč
1 292,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender 75th Anniversary Pick Tin a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, smyčcové nástroje – příslušenství sleva, kytary – příslušenství sleva, kytarová trsátka sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender 75th Anniversary Pick Tin
Právě si prohlížíte...

400,- Kč