Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W

Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W
Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W
Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W
Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o vlasy, nástroje pro vlasový styling, kulmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W .

Detailní informace

Teplovzdušný ondulační kartáč Braun SatinHair 7 - AS 720 Ionic upraví vlasy šetrně a efektivně. Vytvořte širokou škálu účesů, ať už máte jakýkoliv střih či délku vlasů. Nemusíte se přitom bát zbytečného poškozování a namáhání vlasů. Kulmofén Braun SatinHair 7 - AS 720 Ionic se chlubí technologií IONEC, která je speciálně vyvinuta pro zdraví a krásu vašich vlasů. K dispozici jsou iontové trysky, které uvolňují mililony saténových iontů a přitahují do vlasů částečky vlhkosti. Výsledkem jsou zdravé a lesklé vlasy bez elektrizování. Kartáče mají hl...adké hroty, které přecházejí lámání vlasů, zároveň rovnoměrně rozdělují teplo. K dispozici jsou 2 stupně nastavení, které umožňují přizpůsobit teplotu a intenzitu proudění vzduchu dle vašich potřeb. Geniální filtr s mřížkou brání zachycení vlasů a jejich následnému zamotání do přístroje. Použití Kulmofénu Braun SatinHair 7 - AS 720 Ionic je tak 100% bezpečné. Specifikace: Funkce ochlazovacího stupně Funkce Ionic - zelené iontové trysky pečují o zdraví vlasů Antistatický účinek Obnova rovnováhy vlasů 2 nástavce Hladké hroty brání lámání vlasů 2 stupně nastavení Filtr s mřížkou Výkon 700 W Síťový přívod 2 m Závěsné očko Obsah balení: Teplovzdušná kulma (ondulační kartáč) AS720 Velký tvarovací kartáč (36 mm) Hřeben

Produkt je výrobek značky Braun ,distribuovaný s EAN kódem 4210201649618.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Braun, Osobní péče Braun, Péče o vlasy Braun, Nástroje pro vlasový styling Braun, Kulmy Braun.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o vlasy sleva, nástroje pro vlasový styling sleva, kulmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Braun a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Braun najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kulmofén Braun AS720 Satin Hair 7, 700W
Právě si prohlížíte...

1709,- Kč