Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l

Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/tlakovy-hrnec-tefal-clipso-minut-perfect-7-5l-873902_grande.jpg?v=1637178383): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l
Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l
Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, nádobí na vaření a pečení, kuchyňské nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l .

Detailní informace

Chytrý časovač Tefal tlakový hrnec Clipso Minut Perfect s objemem 7,5 l vlastní třívrstvé sendvičové dno. Jedná se o hliníkový plát, který je zabudovaný do nerezové oceli. Je tak zajištěný rovnoměrný rozvod tepla a pevnost v průřezu. Tlakový hrnec vlastní 5 bezpečnostních pojistek a je možné ho obsluhovat jen jednou rukou, díky exkluzivnímu systému otevírání a zavírání. Předností tlakového hrnce je časovač, se kterým máte absolutní kontrolu nad vařením. Hrnec je vhodný pro všechny typy ohřevů. Nádobí i povrchy Tefal jsou naprosto bezpečné, zdra...votně nezávadné a ohleduplné k životnímu prostředí. Neobsahují olovo, kadmium ani PFOA (kyselina „perfluoro-octaonic acid“). Produkt doporučuje šéfkuchař Ondřej Slanina.

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3045380012530.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Kuchyně a jídelny Tefal, Nádobí na vaření a pečení Tefal, Kuchyňské nádobí Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, nádobí na vaření a pečení sleva, kuchyňské nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tlakový hrnec Tefal Clipso Minut Perfect, 7,5l
Právě si prohlížíte...

4426,- Kč