Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kuchyňská minutka Banquet Culinaria

Kuchyňská minutka Banquet Culinaria

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/kuchynska-minutka-banquet-culinaria-1628019_grande.jpg?v=1637199796): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Kuchyňská minutka Banquet Culinaria
Kuchyňská minutka Banquet Culinaria
Kuchyňská minutka Banquet Culinaria

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kuchyňská minutka Banquet Culinaria z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské nástroje a vybavení, kuchyňské minutky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kuchyňská minutka Banquet Culinaria .

Detailní informace

Kuchyňská minutka Banquet Culinaria Kuchyňská minutka se stane nepostradatelným pomocníkem každé kuchyně. Jednoduše nastavíte dobu, po kterou se má pokrm vařit nebo péct, nebudete muset neustále sledovat čas a naopak se budete moci věnovat i něčemu jinému. Už nikdy se vám nestane, že spálíte oběd, protože minutka vás po uplynutí nastaveného času upozorní, že už je pokrm hotov nebo, že jej máte zkontrolovat. Provedení minutky zapadne do každé domácnosti a s kompaktními rozměry si ji budete moci vzít kamkoli.

Produkt je výrobek značky Banquet ,distribuovaný s EAN kódem 8591022478790.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Banquet, Kuchyně a jídelny Banquet, Kuchyňské nástroje a vybavení Banquet, Kuchyňské minutky Banquet.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kuchyňská minutka Banquet Culinaria a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské nástroje a vybavení sleva, kuchyňské minutky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Banquet a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Banquet najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kuchyňská minutka Banquet Culinaria
Právě si prohlížíte...

215,- Kč