Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marimex Solar Heating Slim 360 - 23% sleva

-23%
Marimex Solar Heating Slim 360

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marimex Solar Heating Slim 360 z kategorie dům a zahrada, bazény a lázně, bazény a lázně – příslušenství, kryty na bazény a plachty pod bazény, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marimex Solar Heating Slim 360 .

Zlevněné zboží

Solární panel pohlcuje tepelnou energii slunečních paprsků a předává ji vodě, která panelem proudí. Chladná voda z bazénu je pomocí bazénové filtrace vháněna do solárního panelu, kde se ohřívá a vrací se zpět do bazénu. Solární panel je možné napojit na hadice s průměrem 32 i 38 mm. Solární panel není určen pro montáž na střechy, pergoly apod. Solární ...ohřev musí být vedle bazénu umístěn tak, aby byl na stejné úrovni hladiny vody, nebo pod její úrovní.  
Max. objem vyhřívané vody: 17 - 20 m3 Napojení na hadice: 32 a 38 mm Potřebný výkon filtrace: 4 m3 / hod. Rozměry ohřevu: 3 x 1,2 m Typ ohřevu: solární panel Určeno pro filtrace: pískové Obsah balení:
1x deska solárního ohřevu 1,2 x 3,0 m 1x sada příslušenství Obsah sady: 2x koleno, 2x zátka, 6x ploché těsnění, 2x pérový kroužek, 2x matice, 2x trn, 4x silikonový o-kroužek, 4x přechodka, 6x hadicová spona
Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Marimex ,distribuovaný s EAN kódem 8590517971990.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Marimex, Bazény a lázně Marimex, Bazény a lázně – příslušenství Marimex, Kryty na bazény a plachty pod bazény Marimex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marimex Solar Heating Slim 360 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bazény a lázně sleva, bazény a lázně – příslušenství sleva, kryty na bazény a plachty pod bazény sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marimex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marimex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marimex Solar Heating Slim 360
Právě si prohlížíte... - 23% sleva

3390,- Kč