Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wellness Core Dog LB Puppy kuře 10+2kg

Wellness Core Dog LB Puppy kuře 10+2kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wellness Core Dog LB Puppy kuře 10+2kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Wellness Core Dog LB Puppy kuře 10+2kg .

Detailní informace

SLOŽENÍ: Kure 61% (cerstvé kurecí maso 25%, dehydrované kurecí maso 20%, sušená kurecí bílkovina 5%, kurecí štáva 5%), hrášek 20%, sušené brambory, repné rízky 4%, lnená semínka 3%, lososový olej 2%, mrkev, jablka, sušený koren cekanky (zdroj frukto-oligosacharidu a inulinu) 0,5%, extrakt z kvasnic (zdroj mananu-oligosacharidu) 0,5%, brokolice, špenát, rajcata, brusinky 0,01%, boruvky, D-glukosamin hydrochlorid 400 mg/kg, chondroitin sulfát 100 mg/kg, Yucca Schidigera. NUTRICNÍ DOPLNKOVÉ LÁTKY (na kg): Vitamín A 14000 IU, vitamín D3 1000 IU, vi...tamín E 120 mg, taurine 1500 mg, L-karnitin 150 mg, zinek (síran zinecnatý, monohydrát) 100 mg, železo (síran železnatý, monohydrát) 100 mg, med (síran mednatý, pentahydrát) 7,5 mg, mangan (síran manganatý, monohydrát) 5 mg, jód (jodicnan vápenatý, bezvodý) 1,5 mg. ZOOTECHNICKÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY (na kg): Enterococcus faecium NCIMB 10415, 109 cfu - pomáhá vytvorit a udržet rovnováhu bakterií ve strevním traktu psu. TECHNICKÉ PRÍMESI (na kg): Prírodní antioxidant, Bentonit (montmorillonit) 1200 mg. SENZORICKÉ PRÍSADY (na kg): Zchutnující látky (extrakt z rozmarýnu, extrakt z hroznových jader, extrakt z kurkumy, grapefruitový olej, olej z listu hrebícku) 300 mg. ANALYTICKÉ SLOŽKY: Proteiny 33%, Obsah tuku 15%, Hrubá vláknina 3,5%, Hrubý popel 8,5%, Vápník 1,1%, Fosfor 0,9%, Dokosahexaenová kyselina (DHA) 0,1%, Omega-6 mastné kyseliny 2,1%, Omega-3 mastné kyseliny 1,0%. Wellness CORE Puppy Large Breed je kompletní krmivo pro štenata velkých plemen v rustu. POKYNY PRO KRMENÍ: Viz tabulka. Každý pes je trochu jiný, takže optimální krmné množství se muže lišit podle veku, velikosti, úrovne aktivity, plemene a prostredí. Rozdelte celkový pocet gramu na den podle poctu krmení psa za den. Použijte prosím tyto informace pouze jako pocátecní doporucení a upravte podle potreby. Vždy zajistete prístup k cisté, cerstvé vode. PSI NAD 45 KG: Pridejte 28 g na každých 5 kg navíc. KOMBINOVANÉ KRMENÍ: Pri soucasném krmení mokrým krmivem snižte množství suchého krmiva o 28 g na každých 170 g mokrého krmiva. UCHOVÁVEJTE NA SUCHÉM A CHLADNÉM MÍSTE. Vyrobeno v EU. Datum spotreby, císlo šarže a schvalovací císlo provozu: Viz na zadní strane obalu.

Produkt je výrobek značky Wellness Core ,distribuovaný s EAN kódem 076344107842.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Wellness Core, Potřeby pro domácí zvířata Wellness Core, Potřeby pro psy Wellness Core, Krmivo pro psy Wellness Core.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 12.15 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wellness Core Dog LB Puppy kuře 10+2kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wellness Core a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wellness Core najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wellness Core Dog LB Puppy kuře 10+2kg
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč