Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg

Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg
Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg
Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg
Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, krmivo pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg .

Detailní informace

Natural Trainer Sensitive Plus Adult Med/Max - kůň je vyvážené suché krmivo, které je perfektně přizpůsobené výživovým potřebám dospělých psů středních a velkých plemen. Díky své bezlepkové receptuře je vhodné pro čtyřnohé kamarády, kteří jsou citliví na výživu, mají odpovídající alergie a nesnášenlivosti. Natural Trainer Sensitive Plus Adult Med/Max je připravené podle schématu „1 + 1 + 1“. To znamená: obsahuje pouze jeden zdroj živočišných bílkovin (koňské maso), sacharidů (rýži) a rostlinný tuk (kukuřičný olej). Mimoto obsahuje složky jako e...xtrakt z ananasu a prebiotika, která mohou podporovat zažívání. Obsažený olivový list může sloužit k ochraně kůže, zatímco lněné semínko podporuje metabolismus. Toto na vitální látky bohaté krmivo zásobuje Vašeho miláčka minerálními látkami, vitamíny a spirulinou a je vhodné jako kompletní krmivo pro každý den. Bez přidaného cukru, barviv a konzervantů.   Natural Trainer Sensitive Plus Adult Med/Max - kůň v přehledu: Vysoce kvalitní suché krmivo pro dospělé psy velkých a středních plemen Vhodné speciálně pro psy citlivé na potravu „1 + 1 + 1“ receptura: koňské maso jako jediný zdroj živočišných bílkovin, rýže jako jediný zdroj sacharidů, kukuřičný olej jako jediný zdroj rostlinného tuku Bezlepkové: pro psy s odpovídajícími alergiemi a nesnášenlivostmi S prebiotiky a extraktem z ananasu: mohou podpořit funkci zažívání Obsahuje extrakt z olivového listu: bohatý na antioxidanty, omega 3 a 6 mastné kyseliny, biotin a zinek, může přispět k podpoře kůže Bohaté na vitální látky: obsahuje spirulinu, proteiny, minerální látky a vitamíny, může podpořit vitalitu psa Připraveno s lněným semínkem: může podpořit látkovou výměnu Kompletně vyvážené: vhodné jako kompletní krmivo pro každodenní krmení Bez přidaného cukru Bez barviv a konzervantů Složení: Rýže (45%), rýžový protein, sušené koňské bílkoviny (10%), kukuřičný olej (7%), výrobky z rýže, lněné semínko* (3%), aroma bez živočišných bílkovin, sušený extrakt z kořene čekanky (0,77%), minerální látky, lignocelulóza, sušený extrakt ze stopky ananasu* (0,1%), mořská řasa (0,08%), sušený extrakt z olivových listů* (0,05%), spirulina (0,02%). *specifické suroviny přírodního původu Přidané látky Nutriční přidané látky: Vitamín A (26.000 MJ/kg), vitamín D3 (1.350 MJ/kg), vitamín E (555 mg/kg), biotin (0,8 mg/kg), měď [síran měďnatý, pentahydrát] (49,13 mg/kg), železo [uhličitan železnatý] (310,5 mg/kg), potahovaný granulovaný odvodněný jodičnan vápenatý (3,85 mg/kg), seleničitan sodný (0,44 mg/kg), oxid zinečnatý (193,4 mg/kg), mangan oxid manganatý (45,1 mg/kg), sušený extrakt z kadidlovníku pilovitého* (600 mg/kg).

Produkt je výrobek značky Natural Trainer ,distribuovaný s EAN kódem 8059149252629.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Natural Trainer, Potřeby pro domácí zvířata Natural Trainer, Potřeby pro psy Natural Trainer, Krmivo pro psy Natural Trainer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 3.12 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, krmivo pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Natural Trainer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Natural Trainer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Natural Trainer SENSITIVE Plus Adult M/M kůň 3kg
Právě si prohlížíte...

699,- Kč